Συγκινητικό βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που ένας άνδρας από την Καλιφόρνια επανενώθηκε με τη γάτα του, αφού οι πυροσβέστες έσωσαν το αγαπημένο του κατοικίδιο από την πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει στο σπίτι του.

Ο Isaac Vaizman επέστρεψε στο σπίτι του την προηγούμενη Πέμπτη και έκπληκτος το είδε να καίγεται. Αμέσως κάλεσε την Πυροσβεστική και ζήτησε από τους πυροσβέστες να σώσουν τη 14χρονη γάτα του, ονόματι Τσίτα, που ήταν παγιδευμένη μέσα στο σπίτι.

Αφού περίμενε με αγωνία κατά μήκος του φράχτη, ένας πυροσβέστης βγήκε ηρωικά από το φλεγόμενο κτίριο και παρέδωσε την Τσίτα στον ιδιοκτήτη της, ο οποίος ξέσπασε αμέσως σε κλάματα.

Το βίντεο της συγκινητικής επανένωσης κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα, προκαλώντας μεγάλη συγκίνηση και επαίνους για την ηρωική πράξη των πυροσβεστών.

«Προσπάθησα να τρέξω μέσα και με σταμάτησαν. Είναι σαν να χάνεις το παιδί σου. Το ίδιο πράγμα. Είναι το παιδί μου», δήλωσε ο Vaizman στο NBC Los Angeles.

Βίντεο από τη φωτιά δείχνει τεράστιες φλόγες να βγαίνουν από την οροφή και την Πυροσβεστική να δίνει μάχη με τη φωτιά, καθώς ο Vaizman φώναζε για βοήθεια.

«Η γάτα μου, η γάτα μου είναι στο δωμάτιο, σας παρακαλώ, βγάλτε τη γάτα μου έξω», ακούγεται να φωνάζει.