Οι διακοπές μετατράπηκαν σε εφιάλτη για μια 24χρονη Βρετανίδα στην Τουρκία, η οποία κατέληξε στο νοσοκομείο, λόγω του κλιματιστικού.

Η νεαρή κοπέλα κοιμήθηκε με ανοιχτό κλιματιστικό και ξύπνησε με έντονη αδιαθεσία και πονόλαιμο, ενώ οι αμυγδαλές της είχαν πρηστεί. Η μητέρα της την μετέφερε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου της έγινε ενδοφλέβια ένεση, ενώ χρειάστηκε να μείνει εκεί για περίπου 5 ώρες.


«Ήταν αρκετά βάρβαρο αυτό που έπαθα»

Οι γιατροί της διέγνωσαν αμυγδαλίτιδα, που είχε προκληθεί από το κλιματιστικό που είχε στο δωμάτιο όπου διέμενε.

Όπως η ίδια είπε σχετικά με την εμπειρία της: «Πραγματικά έτρεμα. Δεν μπορούσα ούτε να φάω, αλλά ούτε να πιω. Νόμιζα ότι είχα πάλι covid. Η θερμοκρασία μου ήταν κακή και το σώμα μου πονούσε. Πήγα στο νοσοκομείο και μου είπαν ότι είχα μια βαριά αμυγδαλίτιδα. Πιθανότατα μου είπαν να συνέβη από το κλιματιστικό. Ήταν αρκετά βάρβαρο αυτό που έπαθα τις τελευταίες μέρες των διακοπών μου».

Όπως φαίνεται, το ξενοδοχείο στο οποίο διέμενε, δεν είχε κάνει σωστή συντήρηση στο κλιματιστικό, με την ίδια να αναφέρει: «Δεν το είχαν συντηρήσει σωστά. Λένε ότι μπορεί να έβγαζε μουχλιασμένο αέρα. Ο γιατρός μου είπε ότι μάλλον όλο αυτό προήλθε από το κλιματιστικό».




Η 24χρονη συμβουλεύει τον κόσμο να μην κοιμάται με το κλιματιστικό ανοιχτό, ώστε να μη βρεθεί κανένας στη δυσάρεστη θέση, να περάσει όσα η ίδια έζησε.