Η Ντόνα Όσμπορν από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ, αφού ολοκλήρωσε τη θεραπεία για τον καρκίνο του μαστού, βρήκε την τύχη να της χαμογελάσει με απίστευτο τρόπο. Η 75χρονη γυναίκα κέρδισε το εντυπωσιακό ποσό των 5 εκατομμυρίων δολαρίων σε ένα ξυστό λαχείο που αγόρασε τον Ιούνιο.

Η Όσμπορν αγόρασε το τυχερό εισιτήριο σε ένα βενζινάδικο στην κομητεία Lancaster, όπου ζει, κατά την επιστροφή της από το αεροδρόμιο. Η πτήση της είχε καθυστερήσει πολλές φορές, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να μην ταξιδέψει τελικά.

Στους υπαλλήλους της Λοταρίας, η γυναίκα αποκάλυψε ότι μόλις είχε ολοκληρώσει τη θεραπεία με ακτινοβολία για τον καρκίνο του μαστού και σχεδίαζε να ταξιδέψει στη Φλόριντα με την κόρη της, για να δει την οικογένειά της. Η καθυστέρηση της πτήσης και η απόφαση της να αγοράσει το εισιτήριο αποδείχθηκαν καθοριστικές για την τύχη της.

lottery-win

Η Όσμπορν είπε ότι ανακάλυψε πως είχε κερδίσει, ενώ ήταν ακόμα στο πάρκινγκ του βενζινάδικου.

«Δεν πίστευα στα μάτια μου!» είπε η Όσμπορν. "Γύρισα στο κατάστημα και είπα: "Μπορείτε να το ελέγξετε; Είναι σωστό ή λάθος;" Λοιπόν, ο υπάλληλος είπε, «Είναι σωστό».

Η κόρη της Osborne είχε συνεχίσει να πηγαίνει στη Φλόριντα και δεν πίστεψε τη μητέρα της όταν της τηλεφώνησε για να της πει ότι είχε κερδίσει 5 εκατομμύρια δολάρια.

«Δεν με πίστευε», είπε για την κόρη της.

Η 75χρονη ελπίζει να ταξιδέψει στην Αλάσκα με τα κέρδη της, τα οποία σχεδιάζει να επενδύσει στην αγορά οικίας αξίας 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων.