Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη το τριπλό φονικό με βαλλίστρα που συγκλόνισε τη Βρετανία. Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σοκάρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα που έγιναν γνωστές χθες, Τρίτη, η μεσαία κόρη του σχολιαστή αγώνων του BBC, Τζον Χαντ, ήταν ακόμα ζωντανή με ένα βέλος βαλλίστρας στο στήθος της όταν έφτασε η αστυνομία στο σπίτι της.

Η Χάνα Χαντ, 28 ετών, κάλεσε το 999 για να πει στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ότι μαζί με τη μικρότερη αδερφή της, Λουίζ, 25, και τη μητέρα της, Κάρολ, 61, είχαν δεχθεί πυρά στο σπίτι τους στο Μπούσι του Χερτφορντσάιρ στις 9 Ιουλίου. Ενημέρωσε τον υπεύθυνο χειρισμού κλήσεων για το «όνομα του υπεύθυνου», τους είπε τη διεύθυνσή τους και ζήτησε ασθενοφόρο πριν διακοπεί η τηλεφωνική γραμμή, σύμφωνα με πληροφορίες από την έρευνα.

Η αστυνομία του Χερτφορντσάιρ είχε ήδη ενημερωθεί για το περιστατικό από τη Μητροπολιτική Αστυνομία, η οποία ειδοποιήθηκε από άτομο στο οποίο η Χάνα είχε στείλει μήνυμα στο οποίο έλεγε ότι ήταν «δεμένη».

Διαβάστε ακόμα: Σοκ στη Βρετανία από την τριπλή δολοφονία με τόξο: Στο μικροσκόπιο η σχέση του δράστη με μία από τις κόρες - Ποιος ήταν

Όταν η αστυνομία έφτασε στο σπίτι, η Χάνα βρέθηκε «ζωντανή στην κύρια πόρτα του σπιτιού» με ένα βέλος βαλλίστρας στο στήθος της. Η Κάρολ και η Λουίζ βρέθηκαν στο «παρακείμενο δωμάτιο» με τραυματισμούς και ανακηρύχθηκαν νεκρές στο σημείο, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο.

Οι Αρχές εξαπέλυσαν ένα τεράστιο ανθρωποκυνηγητό και τελικά ο πρώην φίλος της Λουίζ, Κάιλ Κλίφορντ, 26 ετών, συνελήφθη ως ύποπτος για τρεις κατηγορίες φόνου. Ωστόσο, η αστυνομία δεν κατάφερε να ανακρίνει τον ύποπτο για το τριπλό φονικό, καθώς φέρεται να αυτοτραυματίστηκε και παραμένει στο νοσοκομείο.

Βρετανία: Τι έδειξε η νεκροτομή

Τα πτώματα των γυναικών αναγνωρίστηκαν στο νοσοκομείο Princess Alexandra. Σύμφωνα με τη νεκροτομή, η μητέρα των δύο γυναικών πέθανε από τραύματα από μαχαίρι στο στήθος και την κοιλιά της. Οι δύο κόρες πέθαναν από τραύμα με βαλλίστρα στο στήθος, σύμφωνα με τη δικαστική έρευνα.

Πηγή: Daily Mail