Συγκλονισμένη είναι η τουρκική κοινή γνώμη από τη νέα γυναικοκτονία στη χώρα.

Η δολοφονία στη συνοικία Αρναβούτκιοϊ της Κωνσταντινούπολης κατεγράφη από κινητό τηλέφωνο σε βίντεο το οποίο κυκλοφορεί στα κοινωνικά δίκτυα, προκαλώντας οργή και αγανάκτηση.

Ο δολοφόνος φαίνεται στο βίντεο να κυνηγά την πρώην σύζυγό του, να την πυροβολεί στο κεφάλι και αφού αυτή πέφτει κάτω πυροβολεί άλλες δύο φορές.

Προσοχή! Ακολουθεί σκληρό βίντεο

Πρόκειται για μία 35χρονη γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε διάσταση με τον 40χρονο πρώην σύζυγό της εδώ και δύο χρόνια και εκκρεμούσε η διαδικασία του διαζυγίου τους. Το ζευγάρι συναντήθηκε για την τελετή περιτομής των υιών τους και σύμφωνα με πληροφορίες, λογομάχησαν για την επιμέλεια των παιδιών.

Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος 

Οι συζυγοκτόνος μετά την πράξη του έκανε κίνηση πως θα βάλει τέλος στη ζωή του και απειλούσε όσους ήταν σε κοντινή απόσταση, να μην πλησιάσουν, παραμένοντας πάνω από τη σορό της νεκρής γυναίκας. 

Γείτονες κάλεσαν την αστυνομία και τελικά ο δράστης ξάπλωσε στο έδαφος και παραδόθηκε. Με το που το έκανε αυτό, αστυνομικοί έτρεξαν προς το μέρος του, αλλά το ίδιο έκαναν και οι γείτονες που πήγαν να τον λιντσάρουν. Αρχισαν να χτυπούν με κλωτσιές και μπουνιές, με τους αστυνομικούς να πυροβολούν στον αέρα για να τους απομακρύνουν.

Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στη Hurriyet τι είδε: «Η γυναίκα παρακαλούσε τον άντρα της: “Τι θα γίνει με τα παιδιά; Μην το κάνεις, μην το κάνεις”. Έσπρωξε τη γυναίκα πίσω στον δρόμο. Εκεί πυροβόλησε στον αέρα και στη συνέχεια τη γυναίκα τρεις φορές», ενώ τα παιδιά τον φώναζαν και οι γείτονες ούρλιαζαν, παρακολουθώντας με τρόμο. «Μην το κάνεις μπάσταρδε», του φώναζαν.