Η επίσκεψη στον κινηματογράφο σίγουρα δεν είχε την κατάληξη που φανταζόταν η Σάρα Βίνσεντ, η οποία τελικά γέννησε εκεί το μωρό της.

Το περιστατικό σημειώθηκε στον κινηματογράφο της Ουαλίας στο Cinema World, κοντά στην πρωτεύουσα του Κάρντιφ, όταν η 39 εβδομάδων έγκυος πήγε μαζί με τον 3χρονο γιο της και τους γονείς της. Μόλις 20 λεπτά μετά την προβολή του Sing 2, ξεκίνησε να νιώθει δυσφορία και καθώς περνούσε η ώρα η δυσφορία της μεγάλωνε, με την κοπέλα να βγαίνει τελικά στο λόμπι, όπου και έσπασαν τα νερά της.

Το προσωπικό του κινηματογράφου έσπευσε να τη βοηθήσει, καλώντας ασθενοφόρο και στήνοντας πρόχειρα παραβάν για να την προστατεύσουν από τα αδιάκριτα βλέμματα των περαστικών. Με τις οδηγίες των γιατρών, η κινηματογραφίστρια Amy Screen και η μάνατζερ στον κινηματογράφο Jacey Howcroft έφτασαν για να βοηθήσουν. Το μωρό τελικά δεν περίμενε το ασθενοφόρο και κάπως έτσι γεννήθηκε η μικρή Λόρι μόλις 10 λεπτά από την έναρξη του τοκετού, ζυγίζοντας 7 κιλά.

Η οικογένεια -όπως φαίνεται- είναι συνηθισμένη σε παρόμοια περιστατικά, αφού και το μεγαλύτερο παιδί, ο τρίχρονος Λίαμ, γεννήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο.

Ο κινηματογράφος στον οποίο γεννήθηκε η μικρή, αποφάσισε να την κάνει επίτιμο μέλος του Cinema World εφ' όρου ζωής κι έτσι δεν θα χρειαστεί ποτέ να πληρώσει εισιτήριο κινηματογράφου.