Χαμογελαστό και χαλαρό συνέλαβε ο φακός των παπαράτσι τον 52χρονο ηθοποιό Μπεν Άφλεκ και μάλλον δεν ήταν τυχαίο το ότι βρισκόταν μαζί με την πρώην σύζυγό του, Τζένιφερ Γκάρνερ και την κόρη τους, τη 18χρονη Βάιολετ, στον αποχαιρετισμό της για το κολλέγιο. Να θυμίσουμε ότι το πρώην ζευγάρι έχει δύο ακόμα παιδιά, τη 15χρονη Σεραφίνα και τον 12χρονο Σάμιουελ. Η Βάιολετ, σύμφωνα με φήμες, ετοιμάζεται να φοιτήσει στο Πανεπιστήμιο Γέιλ.

Η δεύτερη σύζυγός του, Τζένιφερ Λόπεζ, παρόλο που θεωρείται ότι έχει στενές σχέσεις με την πρωτότοκη κόρη του, δεν διακρινόταν πουθενά στον ορίζοντα. Άλλωστε πληροφορίες λένε ότι έχει προχωρήσει ήδη η διαδικασία διαζυγίου με τον Άφλεκ, παρόλο που οι ίδιοι δεν έχουν επιβεβαιώσει τίποτα επίσημα.

Η Βάιλοετ Άφλεκ πιστεύει ότι πρέπει να συνεχίσουμε να φοράμε μάσκες ακόμα και μετά το τέλος της πανδημίας, παραθέτοντας ως παράδειγμα τη δική της εμπειρία, από μια δοκιμασία υγείας που πέρασε σε ηλικία μόλις 13 ετών. «Το 2019 μετά από μια ίωση αντιμετώπισα ένα πρόβλημα. Πλέον είμαι καλά, αλλά είδα από πρώτο χέρι ότι η ιατρική δεν έχει πάντα τη λύση στις συνέπειες ακόμα και ήπιων ιώσεων. Αυτό φάνηκε πιο έντονα στην πανδημία της COVID-19».

Το κορίτσι, που φέτος μάλιστα ετοιμάζεται να ψηφίσει για πρώτη φορά, πρόσθεσε: «Μία στις δέκα λοιμώξεις οδηγούν στον long COVID, μια δύσκολη νευρολογική και καρδιαγγειακή νόσο που μπορεί να στερήσει από τους ανθρώπους την ικανότητα να εργάζονται, να κινούνται, να βλέπουν, ακόμα και να σκέφτονται».