Τη ζωή του να αλλάζει είδε ο Φειδίας Παναγιώτου, ιδιαίτερα από τότε που εκλέχθηκε Ευρωβουλευτής και φυσικά έχοντας πλέον την προσοχή στραμμένη επάνω του, στο μικροσκόπιο μπήκε και η προσωπική του ζωή.

Ο 24χρονος Κύπριος Youtuber που έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές το τελευταίο διάστημα με τις δηλώσεις του, όπως αναφέρουν τα τοπικά sites, είναι σε σχέση με μία νεαρή Tiktoker και make up artist.

Ο λόγος για τη συνομήλική του Στυλιάνα Αβερκίου, με την οποία είναι μαζί τις τελευταίες εβδομάδες. Το ζευγάρι αποκάλυψε τη σχέση του κατά τη διάρκεια live βίντεο σε γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης, μετά από ερωτήσεις που δέχθηκαν από τους ακόλουθούς τους.

Το πρωί της Δευτέρας (19/8) ο Φειδίας και η αγαπημένη του μοιράστηκαν μαζί με τους ακόλουθούς τους, τη δραστηριότητα που έκαναν. Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στο εξωτερικό, θέλησαν να ζήσουν την εμπειρία του τελεφερίκ, με τους δυο τους να μπαίνουν σε αυτό, και να απολαμβάνουν τη διαδρομή.




Ποια είναι η σύντροφός του 

Η νεαρή Tik Toker είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα, τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιεί τουρ προκειμένου να γνωρίσει καλύτερα τα μέρη της Ευρώπης, ζώντας σε ένα βανάκι.

Έχει 26.000 followers στο Instagram ενώ στο Tik Tok έχει σχεδόν 62.000.