Ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου, που κατάφερε να εκλεγεί λόγω της δημοφιλίας του στα social media, έχει δίπλα του την εντυπωσιακή σύντροφό του, η οποία επίσης ανεβάζει τακτικά στο TikTok.

Η Στυλιάνα Αβερκίου είναι 24 χρονών και ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media, αλλά κυρίως στην πλατφόρμα του TikTok.


Η ίδια είναι ζευγάρι με τον Κύπριο ευρωβουλευτή και Youtuber Φειδία Παναγιώτου, με τον οποίο πολύ συχνά κάνει livestreaming και ανεβάζει αστεία βίντεο.

Είναι φωτογράφος και make-up artist, ενώ τις τελευταίες ημέρες πραγματοποιεί tour προκειμένου να γνωρίσει καλύτερα τα μέρη της Ευρώπης, ζώντας σε ένα βανάκι. Έχει επισκεφτεί τη Γαλλία, την Ιταλία, τη Γερμανία, την Ελβετία, την Ελλάδα και το Βέλγιο μέχρι στιγμής.

Η Στυλιάνα Αβερκίου μετρά 26 χιλιάδες followers στο Instagram, ενώ στο TikTok σχεδόν 62 χιλιάδες.

Το πρωί της Δευτέρας 19 Αυγούστου, γνωστοποιώντας κι επισήμως τον δεσμό τους, ο Κύπριος νεαρός ευρωβουλευτής και η αγαπημένη του Στυλιάνα Αβερκίου μοιράστηκαν μαζί με τους ακολούθους τους τη δραστηριότητα που έκαναν.

Ειδικότερα, το ζευγάρι, κατά τη διάρκεια ταξιδιού τους στο εξωτερικό, θέλησε να ζήσει την εμπειρία του τελεφερίκ, με τους δυο τους να μπαίνουν σε αυτό και να απολαμβάνουν την όλη διαδρομή.