Το πτώμα της 18χρονης κόρης του μεγιστάνα Μάικ Λιντς, Χάννα ανακαλύφθηκε από δύτες στο ναυάγιο του Bayesian αμοιχτά της Σικελίας, το οποίο βυθίστηκε στις 19 Αυγούστου κοντά στο Παλέρμο, όπως αναφέρει η Corriere Della Sera. Το πτώμα της είναι το τελευταίο που έχει απομείνει μέσα στο πλοίο.

Με αυτόν τον τρόπο γράφτηκε ο επίλογος στην τραγωδία που σημειώθηκε ανοιχτά της σικελικής πόλης, με τη μόνη διασωθείσα από την οικογένεια να είναι η σύζυγός του Μάικ Λιντς, Angela Bacares.

Στο σκάφος σημειώνεται πως επέβαιναν 22 άτομα τη στιγμή του ναυαγίου: Οι 15 διασώθηκαν λίγο μετά την τραγωδία, ενώ οι υπόλοιποι κηρύχθηκαν αρχικά αγνοούμενοι. Το πτώμα του μάγειρα του πλοίου, Recaldo Thomas, βρέθηκε μέσα σε λίγες ώρες. Οι σοροί του Lynch και δύο ζευγαριών που ήταν καλεσμένοι του μεγιστάνα - του Jonathan Bloomer , προέδρου της Morgan Stanley International, και της συζύγου του Judith- του Chris Morvillo, δικηγόρου, και της συζύγου του Neda, σχεδιάστριας κοσμημάτων - βρέθηκαν από δύτες και μεταφέρθηκαν στην ακτή την Τετάρτη το απόγευμα, με το πτώμα της κόρης του Λιντς να εντοπίζεται αργά το πρωί σήμερα, αλλά να μην έχει ακόμη ανασυρθεί από το ναυάγιο.

Την εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει και πηγή κοντά στο θέμα που μίλησε στο Reuters, το οποίο και αναφέρει πως εικάζεται πως πρόκειται για την κόρη του μεγιστάνα Μάικ Λιντς.

«Σκεφτείτε ένα κτίριο 18 ορόφων γεμάτο νερό»

Η αναζήτηση της κόρης του Βρετανού μεγιστάνα Μάικ Λιντς, Χάνα, δεν ήταν «εύκολη ή γρήγορη», δήλωσε εκπρόσωπος της ιταλικής ακτοφυλακής.
Ο Βιντσέντζο Ζαγκαρόλα παρομοίασε το βυθισμένο γιοτ με ένα «18όροφο κτίριο γεμάτο νερό».

«Από την πρώτη στιγμή δεν ήταν εύκολο ή γρήγορο να επιθεωρήσουμε το σκάφος», δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων PA. «Σκεφτείτε ένα κτίριο 18 ορόφων γεμάτο νερό».

Η Corriere Della Sera αναφέρει πως οι σοροί που ανασύρθηκαν τις τελευταίες ημέρες μεταφέρθηκαν στο νεκροταφείο Rotoli, το οποίο είναι εξοπλισμένο με ψυκτικά κελιά. Νωρίτερα, όπως έγινε γνωστό, η Εισαγγελία του Termini Imerese ερευνά το ναυάγιο και θα διατάξει τις νεκροψίες των θυμάτων: θα γίνουν από επαγγελματίες του Ινστιτούτου Ιατροδικαστικής της Πολυκλινικής του Παλέρμο. Αυτή τη στιγμή γίνονται έρευνες για διάπραξη ανθρωποκτονίας εξ αμελείας από τις ιταλικές αρχές.