Έναν απίθανο τρόπο να βγάζει τρελά χρήματα έχει βρει μια TikToker.

Ειδικότερα, η Αμερικανίδα αποκάλυψε πρόσφατα ότι έχει κάνει την πώληση καλτσών επάγγελμα πλήρους απασχόλησης. Συγκεκριμένα, η TikToker Cheyenne Harris βγάζει χιλιάδες ευρώ τον μήνα με ελάχιστη προσπάθεια. Το μόνο που κάνει είναι να πουλάει σε μια πλατφόρμα τις χρησιμοποιημένες κάλτσες της!

Διαβάστε ακόμα: Τι αγοράζεις με 1 ευρώ σε λαϊκή στην Κίνα - TikToker έχει την απάντηση

Πρόσφατα η 29χρονη προκάλεσε σάλο στον κόσμο του διαδικτύου, καθώς αποκάλυψε ότι εκμεταλλεύεται τα φετίχ των ανδρών για να βγάζει χρήματα. Πώς το κάνει, όμως;

Δημοσιεύει ανά τακτά χρονικά διαστήματα βίντεο με βρόμικες κάλτσες στους διάφορους λογαριασμούς που έχει στο Instagram, στο TikTok και στο OnlyFans. Στα βίντεό της η Cheyenne φαίνεται να μυρίζει τις κάλτσες της, να επιδεικνύει τα πόδια της και να… παίζει με τα παπούτσια της.

Δείτε το βίντεο της TikToker

@realcheybutt

Thank you for helping me provide socks. Thank you to my neighbors for thinking of me when getting rid of clothes, blankets, and pillows.. that helped me, help others. 💛

♬ original sound - Chey

Όπως λέει, οι κάλτσες τής αποφέρουν κάθε μήνα γύρω στα 1.000 με 2.000 ευρώ. Ο πιο κερδοφόρος μήνας της την είδε να μαζεύει πάνω 7.500 ευρώ!

Εκτός από το να δείχνει στους θεατές τι κάνει με τις κάλτσες, η Cheyenne προσπαθεί επίσης να βοηθήσει τους ανθρώπους που θέλουν να ξεκινήσουν κάτι παρόμοιο, προσφέροντας συμβουλές. Δημοσιεύοντας τακτικά βίντεο στη σελίδα της στο TikTok, έχει συγκεντρώσει από τότε πάνω από 56.000 followers και 797.000 likes, καθώς έχτισε μια ισχυρή κοινότητα που ενδιαφέρεται για το περιεχόμενό της.