Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες της φρικτής υπόθεσης με τον Γάλλο συνταξιούχο Ντομινίκ Πελικότ που κατηγορείται ότι επί εννέα ολόκληρα χρόνια νάρκωνε τη σύζυγό του, Ζιζέλ, για να τη βιάζουν άγνωστοι τους οποίους προσκαλούσε σπίτι εν αγνοία της.

Την ώρα που όλα τα βλέμματα στη Γαλλία και όχι μόνο είναι στραμμένα στη δίκη του Ντομινίκ Πελικότ, στο δικαστήριο στην Αβινιόν παρουσιάστηκαν τα αηδιαστικά μηνύματα που έστελνε ο Πελικότ στους υποψήφιους κακοποιητές της γυναίκας του μέσω ενός chatroom. «Είσαι σαν εμένα, σου αρέσει η φάση του βιασμού», έγραφε σε ένα από αυτά τα μηνύματα ο Πελικότ, ο οποίος κάθεται στο εδώλιο του κατηγορουμένου με άλλους 51 άνδρες οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν ως βιαστές της Ζιζέλ.

*Διαβάστε ακόμα: Γαλλία: Η κόλαση των 92 βιασμών της Gisele Pelicot - Πώς περιγράφουν τα παιδιά τον πατέρα τους, τα αρρωστημένα μηνύματα

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3xof09217i1)


Γαλλία: Οι αποκαλύψεις που σοκάρουν

Πολλές από τις λεπτομέρειες αυτής της υπόθεσης φρίκης, όμως, έχουν ήδη αποκαλυφθεί από την κόρη του ζευγαριού Καρολίν Νταριάν, σε ένα βιβλίο που έγραψε το 2022 με τίτλο «Και σταμάτησα να σε λέω πατέρα».

Στις 176 σελίδες του βιβλίου αυτού η Νταριάν (λογοτεχνικό ψευδώνυμο) περιγράφει τις φρικτές συνέπειες που είχε η κρυφή «εκστρατεία κακοποίησης» του πατέρα της στην ψυχική και σωματική υγεία της μητέρας της προτού αποκαλυφθούν τα αποτρόπαια εγκλήματά του τον Νοέμβριο του 2020.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η κόρη της Ζιζέλ αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι ο πατέρας της έντυνε τη μητέρα της σαν «φθηνή ιερόδουλη» και απαγόρευε σε πολλούς από τους άνδρες που προσκαλούσε για να την κακοποιήσουν να φορούν προφυλακτικό, παρόλο που ένας από αυτούς είχε βρεθεί θετικός στον ιό HIV.

Σε μια άλλη ενότητα του βιβλίου η Νταριάν περιγράφει πώς έμαθε ότι ο πατέρας της είχε ναρκώσει και την ίδια προκειμένου να τη φωτογραφίσει με τα εσώρουχά της σε εμβρυική στάση.

Η κόρη της Ζιζέλ βρίσκεται στο πλευρό της μητέρας της κατά τη διάρκεια της δίκης, όπως εξάλλου και τα αδέρφια της, ωστόσο την περασμένη Τρίτη η γυναίκα δεν άντεξε και έφυγε κλαίγοντας από το δικαστήριο όταν άκουσε περιγραφές για τη σαδιστική συμπεριφορά του πατέρα της.