Καταιγιστικές εξελίξεις γύρω από την πολύκροτη υπόθεση της εξαφάνισης του μικρού Μπεν, που εξαφανίστηκε μυστηριωδώς πριν από 33 χρόνια στην Κω.

Μάλιστα, βγήκαν τα αποτελέσματα DNA του Δανού, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι ο μικρός Μπεν Νίνταμ.

Σύμφωνα με τη Mirror, η μητέρα του μικρού Μπεν ενημερώθηκε από τις Αρχές ότι από την ανάλυση του DNA δεν προέκυψε ότι ο Δανός είναι ο γιος της.

Όπως είπε η ίδια, παρά τα απογοητευτικά νέα, δεν θα σταματήσει να αναζητεί το παιδί της.

Διαβάστε ακόμα: Μικρός Μπεν: "Αυτός είναι ο δολοφόνος του" - Αποκαλύψεις από τη μητέρα του παιδιού 33 χρόνια μετά

«Δεν θα τα παρατήσω ποτέ όσο ζω», είπε η Κέρι Νίνταμ.

Τον προηγούμενο Ιούλιο πέρασε την 33η επέτειο της εξαφάνισης του γιου της από την Κω, περιμένοντας να μάθει αν ένας άγνωστος που είχε εμφανιστεί και ισχυριζόταν ότι ήταν γιος της, θα μπορούσε να είναι όντως ο Μπεν.

«Ήξερα μέσα μου ότι δεν ήταν αυτός, αλλά πάντα υπάρχει αυτή η ελπίδα, υπάρχει πάντα αυτή η ευκαιρία. Θα μπορούσε να είναι κάποιος που δεν περιμένεις, είναι πάντα δυνατό. Οπότε αυτό είναι απογοητευτικό, προφανώς», είπε.

Η ίδια προέτρεψε τους ανθρώπους να συνεχίσουν να έρχονται μπροστά αν έχουν υποψίες ότι μπορεί να είναι ο Μπεν.

Εξαφάνιση μικρού Μπεν: ''Θα λαμβάνουμε πάντα εμπιστευτικά οποιαδήποτε πληροφορία''

«Δεν θα αφήσουμε αυτό να μας αποτρέψει από το να κάνουμε έκκληση σε άλλους ανθρώπους να παρουσιαστούν, αν πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να είναι ο Μπεν. Θα λαμβάνουμε πάντα εμπιστευτικά οποιαδήποτε πληροφορία. Είμαι πάντα πρόθυμη να κάνω τεστ DNA σε οποιονδήποτε. Η αναζήτηση συνεχίζεται. Είναι μια περίπτωση να ξαναχτίσω τη δύναμη και την ελπίδα μου για να συνεχίσω την αναζήτηση», είπε.

Το χρονικό

Ο μικρός Μπεν Νίνταμ εξαφανίστηκε το 1991, όταν ήταν μόλις 21 μηνών, στην Κω, όπου είχε μετακομίσει η οικογένειά του.

Το αγοράκι εθεάθη για τελευταία φορά να παίζει με τα αυτοκινητάκια του έξω από μια εγκαταλελειμμένη αγροικία που βοηθούσαν οι παππούδες του να ανακαινίσουν. Από τότε η οικογένεια έψαχνε σε όλο τον κόσμο αναζητώντας τον, πεπεισμένη ότι τον άρπαξαν.

Τον Ιούλιο ένας άνδρας από τη Δανία ισχυρίστηκε ότι οι παππούδες του τού είχαν πει ότι τον πήραν από την Κω και ότι ήταν κρυμμένος για χρόνια.

Παρ’ όλ’ αυτά, η Κέρι Νίνταμ ήταν αρκετά επιφυλακτική, καθώς ήταν η τρίτη φορά φέτος που κάποιος παρείχε το DNA του για σύγκριση και αποδείχθηκε ότι δεν ήταν ο Μπεν.

Οι αμφιβολίες της τελικά επιβεβαιώθηκαν, όμως η ίδια είπε πως δεν θα σταματήσει να αναζητεί τι συνέβη στο παιδί της.