Με την κατάθεση της κόρης της Ζιζέλ Πελικό συνεχίζεται σήμερα στη Γαλλία η συγκλονιστική δίκη για την υπόθεση των πολλαπλών βιασμών της 72χρονης σήμερα, ενώ ήταν ναρκωμένη, από τον σύζυγό της, Ντομινίκ Πελικό.

Η Καρολίν Ντάριαν αφηγείται την ημέρα που η ζωή της «κυριολεκτικά γύρισε ανάποδα», όπως είπε, αφού έμαθε για τους αλληπάλληλους βιασμούς της μητέρας της για εννέα χρόνια από τον πατέρα της, αλλά και από αγνώστους.

Η κόρη και του θύματος και του θύτη, εμφανώς συναισθηματικά φορτισμένη, θυμάται εκείνη την ημέρα της 2ας Νοεμβρίου 2020, όταν η μητέρα της ανακάλυψε ότι είχε ναρκωθεί και βιαστεί από τον σύζυγό της.

"Για μένα υπάρχει το πριν από τις 2 Νοεμβρίου 2020 και το μετά", είπε η κόρη της Ζιζέλ Πελικό

«Για μένα υπάρχει το πριν από τις 2 Νοεμβρίου 2020 και το μετά, η ζωή μου κυριολεκτικά γύρισε ανάποδα», υποστήριξε η 40χρονη.

Η Καρολίν Ντάριαν θυμάται τη μέρα που της τηλεφώνησε η μητέρα της ταραγμένη.

«Μόλις την άκουσα, περίμενα τα χειρότερα», λέει. «Πίστεψα ότι ο πατέρας μου, που πάσχει από αναπνευστικά προβλήματα, ήταν σοβαρά άρρωστος», συνέχισε.

Όμως, η ίδια τής είπε ότι μόλις πέρασε μία ολόκληρη μέρα στο αστυνομικό τμήμα του Καρπεντρά.

«Ο πατέρας σου με νάρκωνε για να με βιάζει μαζί με αγνώστους. Μπόρεσα να δω φωτογραφίες, ήθελαν να μου δείξουν βίντεο, αλλά δεν άντεξα», της είπε η μητέρα της όπως κατέθεσε η Καρολίν.

Ακούγοντας αυτά τα λόγια, η Καρολίν θυμάται ότι αισθάνεται ζάλη. «Ευτυχώς, ο σύζυγός μου είναι εδώ… Ο 6χρονος γιος μου είναι επίσης εδώ. Τον κρατάμε μακριά για να μην ακούσει τις κραυγές μου».

Και συνεχίζει: «Η μητέρα μου είναι μόνη της σε αυτό το σπίτι, όπου την έχουν κακοποιήσει… πόσοι άγνωστοι».

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d3yjeykmsdc9)

"Αγαπούσα τον πατέρα μου"

«Αγαπούσα τον πατέρα μου, αγαπούσα την εικόνα του ανθρώπου που νόμιζα ότι γνώριζα, αγαπούσα την εικόνα αυτού του υγιούς, στοργικού, διακριτικού ανθρώπου», είπε σε άλλο σημείο η ίδια.

Ακόμη, σημειώνει στην κατάθεσή της πως όταν πλέον η ίδια μεγάλωσε, δεν «εντόπισε ποτέ ένα ανάρμοστο βλέμμα, μια ανεπιθύμητη χειρονομία. Έπεσα από τα σύννεφα», λέει.

Οι δικές της ημίγυμνες φωτογραφίες

Στη συνέχεια, της κατάθεσής της, η Καρολίν Νταριάν μιλά για τη βαθιά πεποίθησή της πως και η ίδια είχε ναρκωθεί. Όπως περιγράφει, η δεύτερη δοκιμασία ήταν όταν ένας αστυνομικός την κάλεσε αναφέροντας «δύο φωτογραφίες» της.

Στις φωτογραφίες που της έδειξαν, υπήρχε «μια γυναίκα που φαινόταν να κοιμάται, ξαπλωμένη στο πλάι με το φως αναμμένο. Φαίνονται οι γλουτοί της», περιγράφει με μεγάλο πόνο. Στη δεύτερη φωτογραφία, η γυναίκα είναι στην ίδια θέση, φορώντας «το ίδιο εσώρουχο».

Η Καρολίν λέει ότι δεν αναγνωρίζει τον εαυτό της, αλλά ο αστυνομικός επισημαίνει μία καφέ κηλίδα στο μάγουλό της, ακριβώς όπως η δική της.

«Εκεί ανακάλυψα πως ήμουν εγώ και κατάλαβα ότι ο άνθρωπος που ήταν ο πατέρας μου, στον οποίο είχα απόλυτη εμπιστοσύνη, που πίστευα ότι είχε ακεραιότητα, που σεβόταν την κόρη του, που ήταν περήφανος γι’ αυτήν, που την ενθάρρυνε πάντα, ανακάλυψα ότι στην πραγματικότητα ο πατέρας μου με είχε φωτογραφίσει, χωρίς να το ξέρω, γυμνή», κατέληξε.

Η αντίδραση του 71χρονου πατέρα της, Ντομινίκ Πελικό

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BFMTV, ο 71χρονος Ντομινίκ Πελικό, ο οποίος έχει ομολογήσει τις πράξεις του όσον αφορά τη σύζυγό του, αλλά αρνείται τα πάντα για την κόρη του, είναι εμφανώς συγκινημένος από την κατάθεση της κόρης του, με δάκρυα στα μάτια του.

Χθες, κατά τη διάρκεια της κατάθεσης της πρώην συζύγου του, Ζιζέλ Πελικό, ο 71χρονος συνταξιούχος ήταν με σκυμμένο το κεφάλι.