Η βασίλισσα Καμίλα διατηρεί τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της, Άντριου Πάρκερ Μπόουλς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η κοινή τους παρουσία στο πλευρό του γιου τους στην παρουσίαση του νέου του βιβλίου.

Η 77χρονη σύζυγος του βασιλιά Καρόλου λέγεται ότι έχει πολύ καλές σχέσεις με τον 84χρονο πρώην ταξίαρχο του στρατού, παρά την απιστία και από τις δύο πλευρές κατά τη διάρκεια του 22ετούς γάμου τους, ο οποίος έληξε το 1995.

Αποδεικνύοντας πως έχουν αφήσει πίσω τους το παρελθόν, η βασίλισσα Καμίλα και ο Άντριου Πάρκερ Μπόουλς βρέθηκαν στην εκδήλωση του γιου τους Τομ, η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιβλίου για κριτική φαγητού «Cooking and The Crown: Royal Recipes From Queen Victoria To King Charles III».

Διαβάστε ακόμα: Βασίλισσα Καμίλα: Έδωσε σπάνιο update για την πορεία της υγείας του βασιλιά Καρόλου

Το βιβλίο παρουσιάζει βασιλικές συνταγές, μεταξύ των οποίων το κουάκερ της βασίλισσας Καμίλα, το κάρι του Γεωργίου Ε’ και το Bombe Glacée της πριγκίπισσας Ελισάβετ για επιδόρπιο.

Ήταν η τέλεια ευκαιρία για μια οικογενειακή επανένωση, καθώς στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η κόρη τους, η 46χρονη Λόρα Λόπες, η αδερφή της βασίλισσας Καμίλα, η 75χρονη Άναμπελ Έλιοτ και η ανιψιά του Άντριου, Λουίζα.

Ο γάμος της βασίλισσας Καμίλας με τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς και οι απιστίες

Υπενθυμίζεται πως ο ταραχώδης γάμος τους διήρκεσε δύο δεκαετίες, κατά τις οποίες έφεραν στον κόσμο δύο παιδιά, τον συγγραφέα κριτικής τροφίμων Τομ και την καλλιτέχνιδα Λόρα. Το ζευγάρι, όμως, διατηρούσε παράνομους δεσμούς που οδήγησαν τελικά στον χωρισμό.

Η Καμίλα ήταν ως γνωστόν «ερωμένη» του Καρόλου καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του γάμου της με τον Άντριου Πάρκερ Μπόουλς, ενώ ο τελευταίος περιγράφεται από φίλους ως «πολύ άτακτος με τις γυναίκες» κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου τους.

Ο Άντριου και η Καμίλα χώρισαν το 1995, λέγοντας σε ανακοίνωσή τους ότι «καθ’ όλη τη διάρκεια του γάμου μας είχαμε πάντα την τάση να ακολουθούμε μάλλον διαφορετικά ενδιαφέροντα, αλλά τα τελευταία χρόνια ζούσαμε εντελώς ξεχωριστές ζωές».

Έναν χρόνο μετά το διαζύγιό τους, ο Άντριου παντρεύτηκε την επί μακρόν ερωμένη του Ρόζμαρι Πίτμαν. Το ζευγάρι ήταν μαζί μέχρι τον θάνατο της Ρόζμαρι από καρκίνο σε ηλικία 69 ετών το 2010.