Μία νέα σοκαριστική κατάθεση έρχεται να συμπληρώσει τη φρικαλεότητα των εγκλημάτων του Ντομινίκ Πελικό, όπου η νύφη του, Ορόρ Λεμέρ, υποστήριξε ότι ο πεθερός της αποπειράθηκε να κακοποιήσει ακόμη και τις εγγονές του!

Συγκεκριμένα, η νύφη του Ντομινίκ Πελικό, ο οποίος δεν δίσταζε να ναρκώνει τη σύζυγό του και να αφήνει σε άνδρες να τη βιάσουν, ισχυρίστηκε ότι τον είχε δει να αυνανίζεται, ενώ ο ίδιος είχε ζητήσει από τις εγγονές του να ποζάρουν χωρίς ρούχα μπροστά του.

Η Ορόρ Λεμέρ, 37 ετών, παρουσίασε στο γαλλικό δικαστήριο μια οδυνηρή στιγμή το 2020, που οι μικρές κόρες της ήταν στο σούπερ μάρκετ με τον Ντομινίκ, 71 ετών, και τη Ζιζέλ, 72 ετών, όταν ζήτησαν από τον παππού τους να τους αγοράσει ένα παιχνίδι.

«Εκείνος τους απάντησε: ''Θα χαρώ πολύ να σας το αγοράσω, αν ποζάρετε γυμνές για μένα''», είπε. «Η αστυνομία βρήκε επίσης φωτογραφίες μου, γυμνή στο ντους. Ήταν ένα πραγματικό σοκ» συνέχισε.

Γαλλία: Η κατάθεση της κόρης του Ντομινίκ Πελικό

Νωρίτερα, η κόρη του Πελικό, Καρολίν, αποκάλυψε την κακοποίηση που της προκάλεσε.

Ο Ντομινίκ Πελικό έσκυψε το κεφάλι και έκλαιγε στο εδώλιο του κατηγορουμένου στην Αβινιόν, καθώς η 45χρονη κόρη του έλεγε πως πίστευε ότι είχε ναρκώσει και εκείνη, αφού η αστυνομία της έδειξε φωτογραφίες της που την έδειχναν αναίσθητη σε ένα κρεβάτι με τα εσώρουχα της μητέρας της.

Ανάμεσα σε παύσεις για να πάρει ανάσα, είπε στο δικαστήριο: «Βρίσκομαι εδώ ως παιδί και κόρη του βασικού κατηγορούμενου και ως θύμα μιας αβάσταχτης θηριωδίας».

«Στις 8.25 μ.μ. της 2ας Νοεμβρίου 2020, η οικογένειά μου άλλαξε. Πριν από αυτό ήμασταν μια ενωμένη οικογένεια. Αγαπούσα τον πατέρα μου».

«Τον γνώρισα ως έναν στοργικό, διακριτικό άνθρωπο, που ήταν στοργικός πατέρας, χωρίς καμία υποψία ανάρμοστης ματιάς ή ανεπιθύμητου αγγίγματος. Αυτό χτύπησε σαν κατακλυσμός».

«Η μητέρα μου με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι υπήρχε πρόβλημα με τον πατέρα μου. Φαντάστηκα ότι βρίσκεται στην εντατική, ότι πεθαίνει. Αλλά μου λέει ότι ο πατέρας μου τη νάρκωνε για χρόνια, ώστε άγνωστοι να τη βιάζουν στο κρεβάτι».

«Λέει ότι έχει δει φωτογραφίες από αυτό που της συνέβη και ότι η αστυνομία θέλει να της δείξει βίντεο από αυτό που συνέβη».

«Έχασα εντελώς τα θεμέλιά μου. Ευτυχώς, ο σύζυγός μου ήταν εκεί και ο εξάχρονος γιος μου, επίσης. Τον πήραμε μακριά για να μην ακούσει τις κραυγές της μητέρας του».

«Η μητέρα μου ήταν μόνη στο σπίτι όπου την είχαν βιάσει τόσοι πολλοί ξένοι».

«Το πρωί πήγα τον γιο μου στο σχολείο, αλλά δεν μπορώ να του πω ότι δεν θα ξαναδεί ποτέ τον παππού που αγαπάει τόσο πολύ».