Στη φυλακή κατέληξε ένα νιόπαντρο ζευγάρι από το Μίσιγκαν των ΗΠΑ, αφού τσακώθηκαν με τον κουμπάρο τους ανήμερα του γάμου και τον πάτησαν με το αυτοκίνητό τους!

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 30 Αυγούστου, σύμφωνα με την αστυνομία του Φλιντ. Όλα ξεκίνησαν από έναν καυγά των νεόνυμφων με τον κουμπάρο τους μετά το γαμήλιο γλέντι, χωρίς να αναφέρεται τι πυροδότησε τη διαμάχη.

Στη συνέχεια, ο 22χρονος Τζέιμς Σάιρα, ο οποίος οδηγούσε ένα SUV με την κατά έναν χρόνο νεότερη σύζυγό του, Σαβάνα Κόλιερ, στη θέση του συνοδηγού, έπεσαν με μεγάλη ταχύτητα πάνω στον κουμπάρο τους, Τέρι Τέιλορ Τζούνιορ. Και όλα αυτά στο δρόμο μπροστά από κατοικία, όπου συνεχιζόταν η γιορτή μετά τη γαμήλια τελετή.

Ο 29χρονος κουμπάρος διακομίστηκε σε κοντινό νοσοκομείο, όπου υπέκυψε αργότερα στα τραύματά του.

Οι νεόνυμφοι το έσκασαν και πέρασε ένα 24ωρο μέχρι να παρουσιαστούν στην αστυνομία, πράγμα που «καθιστά πιο δύσκολη τη διαλεύκανση αυτού που συνέβη», όπως είπε ο εισαγγελέας.

Οι αρχές απήγγειλαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία εις βάρος του Σάιρα και για συνέργεια στη σύζυγό του, με τον εισαγγελέα Ντέιβιντ Λέιτον να δηλώνει: «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Έχω δει άτομα να πατάνε ανθρώπους με τα αυτοκίνητά τους, αλλά όχι τόσο σύντομα μετά από μια γαμήλια τελετή».



Ο κουμπάρος περίμενε να γίνει για τέταρτη φορά πατέρας καθώς η αρραβωνιαστικιά του, Νίκι Ρόμπινσον, ήταν έγκυος. Όπως σημείωσε η ίδια: «Προσπαθούμε να του εξασφαλίσουμε την κηδεία που επιθυμούσε και του αξίζει. Ήταν ένας φανταστικός άνθρωπος, που τον αγαπούσαν πολλά άτομα. Ήταν εντελώς απρόσμενο και πολλές ζωές επηρεάζονται από την απώλειά του».