Σύσσωμη η Βασιλική οικογένεια της Ισπανίας μαζί με την Ελληνίδα Νάντια Χαλαμαντάρη, χήρα του Ισπανού πρίγκιπα Φερνάντο με τον οποίο έχει αποκτήσει τον μικρό Νικόλα, έκαναν στην Μαδρίτη νέα δημόσια εμφάνιση, στην κηδεία του Χουάν Γκόμεζ Αθέμπο Μπορμπόν.

Στην νέα τους κοινή εμφάνιση η ισπανική Βασιλική οικογένεια εμφανώς συγκινημένοι όλοι τους και αμίλητοι, ιδιαίτερα η Νάντια Χαλαμανδάρη, εμφανίστηκε στα Ισπανικά και Ευρωπαϊκά media ανίκανη να μιλήσει από τη συγκίνηση στο τέλος της κηδείας του κουνιάδου της, Χουάν Γκόμεζ Αθέμπο Μπορμπόν.

Δέχτηκε καταιγισμό ερωτήσεων από τις τηλεοπτικές κάμερες που την ακολουθούσαν κατά πόδας.

Πέντε μήνες αφότου αποχαιρέτησε τον σύζυγο και πατέρα του γιου της, Φερνάντο Γκόμεζ-Αθέμπο Μπορμπόν, η βασιλική οικογένεια της Ισπανίας και η Νάντια Χαλαμανδάρη εμφανίστηκαν ξανά δημόσια στη Μαδρίτη για να παραστούν στην κηδεία του αδελφού του Juan ο οποίος πέθανε από καρκίνο σε ηλικία 54 ετών.

Θλιμμένη και χωρίς να πει λέξη, η πρώην δημοσιογράφος ήταν πολύ ευγενική με τον Ευρωπαϊκό Τύπο αλλά δεν είχε τη δύναμη να απαντήσει στις ερωτήσεις τους.

8ba3f228-025f-4fde-94fa-52551a5d92c0e










Ο τέως βασιλιάς Χουάν Κάρλος, ταξίδεψε από το Άμπου Ντάμπι στην Μαδρίτη για να παραστεί στην κηδεία, ο οποίος βρέθηκε δημόσια στην Ισπανία μαζί με τον γιό του βασιλιά Φελίπε -για δεύτερη φορά μετά από τέσσερα χρόνια.

da92b145-40ba-455e-b0ce-b53ecc9392e6
a9b529e8-c07f-428a-a8ff-227faae5bced













































Οι δρόμοι γύρω από την εκκλησία, όπου παρευρέθη σύσσωμη η βασιλική οικογένεια είχαν κατακλυστεί από κόσμο που μαζεύτηκε για να τους δουν όλους μαζί και να τους συμπαρασταθούν.

Τραγική φιγούρα της οικογένειας, η κουνιάδα του εκλιπόντος, η ελληνίδα πρώην δημοσιογράφος, Νάντια Χαλαμανδάρη συνοδευόμενη από τον οκτάχρονο γιο της Νίκολας Γκόμεζ-Ασέμπο Μπορμπόν, στο τέλος της νεκρώσιμος ακολουθίας και, δεν μπόρεσε να αρθρώσει λέξη στους δημοσιογράφους του ευρωπαϊκού Τύπου που ήθελαν να μάθουν τα συναισθήματά της.

Η Ελληνίδα χήρα του αδελφού του εκλιπόντος, η οποία πλέον δραστηριοποιείται επαγγελματικά ως κατασκευάστρια οικιστικών πολυτελών κτηρίων στην Αθηναϊκή ριβιέρα, ευχαρίστησε ευγενικά τους δημοσιογράφους και αποχώρησε συντετριμμένη μετά και από αυτή την απώλεια, που έρχεται μόλις πέντε μήνες αφότου έχασε τον σύζυγο και πατέρα του γιου της.

2b52a634-70c2-46a7-928c-f9f19bb43dfaf