Τον θρύλο της ροκ Τζον Μπον Τζόβι επαίνεσε η αστυνομία, γιατί βοήθησε μια γυναίκα που βρισκόταν σε κίνδυνο, στην προεξοχή μιας γέφυρας στο Νάσβιλ του Τενεσί των ΗΠΑ.

Το αστυνομικό τμήμα του Νάσβιλ μοιράστηκε ένα βίντεο του frontman των Bon Jovi και της ομάδας του που βρίσκονταν στην πεζογέφυρα John Seigenthaler, όταν η «ταραγμένη» γυναίκα στεκόταν πάνω από τον ποταμό Cumberland.

Η γυναίκα εντοπίστηκε στην άλλη πλευρά των κιγκλιδωμάτων να ακροβατεί πάνω σε ένα πρεβάζι.

Διαβάστε ακόμα: Περού: Πέθανε σε ηλικία 86 ετών ο πρώην πρόεδρος Αλμπέρτο Φουχιμόρι

Ο 62χρονος Μπον Τζόβι και άλλοι παρευρισκόμενοι μίλησαν με τη γυναίκα και τη βοήθησαν να επιστρέψει στη γέφυρα, όπως είπε η αστυνομία. Ο τραγουδιστής βρισκόταν στο Νάσβιλ για το γύρισμα ενός μουσικού βίντεο στη γέφυρα.

Πώς ο Τζον Μπον Τζόβι έσωσε τη γυναίκα

Στο βίντεο που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η αστυνομία, μια γυναίκα ντυμένη στα μπλε, φαίνεται να κρατιέται από το κιγκλίδωμα ενώ στέκεται στο περβάζι. Κάποιοι άνθρωποι φαίνονται να την προσπερνούν και λίγο πιο κάτω από τη γέφυρα, η ομάδα του Bon Jovi διακρίνεται να στήνει τον εξοπλισμό της για το κλιπ.

Ο Τζον Μπον Τζόβι πηγαίνει προς τη γυναίκα με κάποια άλλη κοπέλα από την ομάδα του. Στη συνέχεια, ο τραγουδιστής φαίνεται να της μιλάει και να ακουμπάει στο κάγκελο κοντά της.

Η γυναίκα η οποία συνόδευε τον Τζον Μπον Τζόβι φαίνεται να χαϊδεύει την πλάτη της καθώς την ενθαρρύνουν να επιστρέψει σε ασφαλές μέρος και τη βοηθούν να περάσει πίσω από τα κάγκελα.

Αφού κατάφεραν να την πείσουν, ο Τζον Μπον Τζόβι την αγκάλιασε και στάθηκαν μαζί για περίπου ένα λεπτό πριν κατέβουν από τη γέφυρα στο Νάσβιλ.

Αστυνομία Νάσβιλ: "Ένα μεγάλο μπράβο στον Τζον Μπον Τζόβι"

Το Αστυνομικό Τμήμα του Νάσβιλ έγραψε στα social media: «Ένα μεγάλο μπράβο στον Τζον Μπον Τζόβι και στην ομάδα του που βοήθησαν μια γυναίκα στη γέφυρα Seigenthaler (το βράδυ) της Τρίτης. Ο Τζον Μπον Τζόβι βοήθησε να την πείσει να βγει από την προεξοχή του ποταμού Κάμπερλαντ για να είναι ασφαλής».