Καθώς πλησιάζουν τα 40ά γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι στις 15 Σεπτεμβρίου, το περιοδικό «HELLO!» αποκάλυψε τα σχέδιά του.

Ο Δούκας του Σάσεξ θα διοργανώσει ένα πάρτι με την οικογένεια και τους φίλους του στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνιας, στην έπαυλη αξίας 14,7 εκατομμυρίων δολαρίων που μοιράζεται με τη σύζυγό του, Mέγκαν Μαρκλ, και τα δύο τους παιδιά, τον 5χρονο πρίγκιπα Άρτσι και την 3χρονη πριγκίπισσα, Λίλιμπετ.

Στη συνέχεια θα απολαύσει «μία μικρή απόδραση στο βουνό μαζί με τους πιο στενούς φίλους του ζευγαριού».


Μετά την απόφαση των Σάσεξ να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, τον Ιανουάριο του 2020, ο πρίγκιπας Χάρι μοιράζει τον χρόνο του ανάμεσα στο έργο του ιδρύματος «Archewell» που ίδρυσε μαζί με τη Μέγκαν Μαρκλ, τις φιλανθρωπικές οργανώσεις, τους χορηγούς του και την οικογένειά του.

«Έχει περισσότερο χρόνο για να λύσει τα πράγματα τώρα» λέει ένας παλιός φίλος στο HELLO! «Αυτός και η Μέγκαν δεν βρίσκονται υπό πίεση χρόνου – όλα είναι με τους δικούς τους όρους», προσθέτει.

Το ζευγάρι για φέτος έχει ήδη πραγματοποιήσει δύο περιοδείες, στη Νιγηρία και την Κολομβία, ενώ λέγεται ότι σχεδιάζουν ένα τρίτο ταξίδι.

Εμφάνιση-έκπληξη της Μέγκαν Μαρκλ και της Όπρα Γουίνφρεϊ

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Μαρκλ ήταν στα εγκαίνια βιβλιοπωλείου στη Σάντα Μπάρμπαρα, κοντά στην κατοικία της στο Μοντεσίτο, εκεί όπου διαμένει από το 2020 με τον σύζυγό της πρίγκιπα Χάρι.

Σε ένα στιγμιότυπο που μοιράστηκε η συγγραφέας Λάουρα Λιν Τζάκσον στα Instagram Stories της, η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται να είναι όρθια και να μιλάει στην εκδήλωση που διοργάνωσε η φίλη της Όπρα Γουίνφρεϊ.

"Η πιο φωτεινή στιγμή των ομιλητών" έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης η συγγραφέας.




Πρίγκιπας Χάρι: Οι καλεσμένοι για τα 40ά γενέθλιά του

Η Daily Mail στο ρεπορτάζ της δημοσιεύει τα ονόματα των φίλων του πρίγκιπα Χάρι που θα συμμετέχουν στο πάρτι για τα 40α γενέθλιά του.

Ο Δούκας του Σάσεξ πρόκειται να πάει διακοπές για τα 40α γενέθλιά του, αλλά ενώ θα είναι πολύ μακριά από το «άτακτο» παρελθόν του, οι φημολογούμενοι καλεσμένοι δίνουν μια μικρή ελπίδα ότι και πάλι μπορεί να γίνει χαμός, γράφει η Daily Mail.

Δεν θα είναι στο Λας Βέγκας, στο Μπένιντορμ ή στην Ίμπιζα- ο Δούκας του Σάσεξ αναμένεται να πάει σε ένα ορεινό καταφύγιο στην Καλιφόρνια με τους «στενότερους φίλους» του - μερικοί από τους οποίους μπορεί να έρθουν αεροπορικώς από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της βρετανικής εφημερίδας, ο Χάρι θα φύγει για να γιορτάσει τα γενέθλια-ορόσημο του μετά από μια χαμηλών τόνων γιορτή στην έπαυλή του αξίας 11 εκατομμυρίων λιρών στο Μοντεσίτο με τη Μέγκαν, τον Άρτσι και τη Λίλιμπετ την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου - τα πραγματικά 40ά γενέθλιά του.

Τα είκοσι και τα τριάντα χρόνια του Χάρι ήταν γεμάτα πάρτι και σκάνδαλα, συμπεριλαμβανομένου ενός διαβόητου ταξιδιού το 2012 και της στιγμής που ντύθηκε ναζί σε ένα πάρτι με φανταχτερές στολές.

Αφού εγκαταστάθηκε στην Καλιφόρνια με τη σύζυγο και τα παιδιά του, αυτές οι μέρες ανήκουν στο παρελθόν. Προτιμά να κάνει ποδήλατο, να βγάζει βόλτα τον σκύλο του και να περιπλανιέται στον κήπο του ακούγοντας τα πουλιά.

Αν και ο κύκλος των φίλων του έχει αναμφίβολα συρρικνωθεί, ο καλύτερός του φίλος Νάτσο Φιγκέρας - ένας άνθρωπος που θεωρεί σαν αδελφό του - θα είναι σίγουρα εκεί, γράφει η Daily Mail.

Ο Νάτσο, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί ως ο «David Beckham του πόλο», είναι γνωστό ότι αγαπάει τα «καλύτερα πράγματα στη ζωή», όπως η σαμπάνια και το ουίσκι, και ίσως φέρει και πούρα.

Ο Χάρι έχει επίσης μια ομάδα Βρετανών διάσημων φίλων, όπως ο Κρις Μάρτιν και ο Ορλάντο Μπλούμ. Ο Ορλάντο είναι γνωστό ότι διασκεδάζει σκληρά - και έχει τη φήμη ότι βγάζει τα ρούχα του, όπως έκανε κάποτε και ο Χάρι. Αλλά ο τραγουδιστής των Coldplay δεν πίνει, δεν καπνίζει, ούτε καν πίνει καφέ - προτιμά να διαλογίζεται και να κοιμάται την ημέρα όταν δεν περιοδεύει.

Υπάρχουν επίσης φήμες ότι οι «στενοί φίλοι του Harry διεθνώς» μπορεί να εμφανιστούν. Οι Βρετανοί φίλοι του έχουν διασπαστεί μετά τη διαμάχη του με τον αδελφό του - αλλά παραμένει κοντά στον Τζέιμς Κόρντεν, ο οποίος ζει ξανά στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ο Χάρι διατηρεί επίσης επαφές με μια μικρή ομάδα σχολικών φίλων, αριστοκρατών και επιχειρηματιών, οι οποίοι θα μπορούσαν επίσης να έρθουν για να γιορτάσουν τα 40ά γενέθλιά του.

Ο Νάτσο Φιγκέρας

Η αδελφική σχέση του Χάρι και του Νάτσο μετράει σχεδόν 20 χρόνια - και πιο πρόσφατα πήγαν μαζί σε ένα ταξίδι στην Ιαπωνία, όπου απόλαυσαν βραδινές εξόδους.

Ο άψογα καλοντυμένος σταρ του πόλο, ένα από τα πρόσωπα της Ralph Lauren, ήταν πρεσβευτής της μάρκας ουίσκι Johnnie Walker, οπότε σίγουρα θα βρει χώρο στη βαλίτσα του για ένα ωραίο μπουκάλι.

Ο Νάτσο, λάτρης του Rolex με συνεργασία με την NetJets σε ιδιωτικό τζετ, υπήρξε μεγάλος υποστηρικτής της νέας ζωής του πρίγκιπα Χάρι, μακριά από τη βασιλική οικογένεια. Αυτός και η σύζυγός του είναι επίσης κοντά στη Μέγκαν.

Έχουν παίξει πόλο ο ένας δίπλα στον άλλον σε διάφορους αγώνες όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Τζέιμς Κόρντεν

Ο Τζέιμς έγινε φίλος με τον Χάρι και τη Μέγκαν αφού μετακόμισε στις ΗΠΑ, αποκαλύπτοντας σε συνέντευξή του ότι τα παιδιά τους είναι επίσης κοντά. Ενώ έχει επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, όταν επιστρέφει στις ΗΠΑ είναι γνωστό ότι πετάγεται για να δει τους Sussexes.

Ο Χάρι είχε εμφανιστεί στο παρελθόν ως καλεσμένος στο The Late Late Show λίγο μετά τη μετακόμισή του στο Λος Άντζελες με τη Μέγκαν.

Προσθέτοντας ότι γνωρίζει τον Χάρι καλύτερα από τη Μέγκαν, ο Τζέιμς είπε ότι δυσκολεύεται να είναι «επικριτικός» για το ζευγάρι, αναφερόμενος προφανώς στην απόφασή τους να παραιτηθούν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας και να μετακομίσουν στις ΗΠΑ.

Είπε: «Έχω τεράστιο σεβασμό και θαυμασμό για τον Χάρι και όποιος έχει βρεθεί κοντά του και έχει περάσει χρόνο μαζί του θα αισθανόταν ακριβώς το ίδιο».

Ο Ορλάντο Μπλουμ

Φαίνεται πως ο πρίγκιπας Χάρι και ο ηθοποιός Ορλάντο Μπλουμ έχουν πολλά κοινά.

Ο δούκας του Σάσεξ έχει αναπτύξει σχέσεις με τους γείτονές του Ορλάντο Μπλουμ και την τραγουδίστρια Κέιτι Πέρι, οι οποίοι ζουν «λίγο πιο κάτω» από την έπαυλη του ζευγαριού αξίας 11 εκατομμυρίων λιρών στο Montecito της Καλιφόρνια.

Ο πρίγκιπας Χάρι περιέγραψε πώς ο πρωταγωνιστής του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών τον ενημέρωσε για έναν φωτογράφο και ότι το ζευγάρι «κρατάει επαφή» μέσω μηνυμάτων.

Η εγγύτητα των σπιτιών του Χάρι και του Ορλάντο και το γεγονός ότι και οι δύο είναι Βρετανοί που ζουν στο εξωτερικό δεν είναι ο μόνος παραλληλισμός μεταξύ του διδύμου, οι οποίοι φαίνεται ότι κινούνται στον ίδιο κύκλο εδώ και χρόνια - έχοντας κοινές σχέσεις με την Αμερικανίδα σχεδιάστρια Misha Nonoo, την ποπ σταρ Ellie Goulding.

Μάλιστα, έχουν συμμετάσχει ακόμη και στις ίδιες εκδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου του γάμου της Nonoo στη Ρώμη το 2019.

Ο Κρις Μάρτιν

Ο τραγουδιστής των Coldplay μπορεί να έρθει στο πάρτι. Ο Μάρτιν τρώει ένα γεύμα την ημέρα για να παραμείνει σε φόρμα, δεν πίνει αλκοόλ ή καφεϊνούχα ποτά όπως ο καφές.

Ο Μάρτιν, τον οποίο ευχαρίστησε ο Χάρι στο Spare, υποφέρει επίσης από αϋπνία και βασίζεται στον διαλογισμό προκειμένου να συμπληρώσει την έλλειψη ύπνου τη νύχτα. Αυτό σημαίνει, τουλάχιστον, ότι ο Χάρι μπορεί να έχει κάποιον μαζί του, αν μείνει ξύπνιος όλη τη νύχτα.

Ο Δούκας του Σάσεξ, 39 ετών, και ο frontman των Coldplay φέρονται να είναι φίλοι για πάνω από μια δεκαετία, με τον μουσικό να αναφέρεται ονομαστικά ακόμα και στα περιβόητα απομνημονεύματα του βασιλικού το 2023, Spare.

Ο πρίγκιπας και ο ερμηνευτής φωτογραφήθηκαν στη σκηνή το 2014, αφού οι Coldplay δημιούργησαν ένα τραγούδι για την έναρξη των αγώνων Invictus Games, το οποίο βασίστηκε στο ποίημα Invictus του William Ernest Henley του 19ου αιώνα.

Οι δυο τους απεικονίστηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο στούντιο ηχογράφησης πριν από την κυκλοφορία του μουσικού έργου.

Ο Harry στράφηκε επίσης στη βοήθεια του μουσικού φίλου του τον Ιούνιο του 2016, όταν τον επιστράτευσε μαζί με την μπάντα του για να παίξουν στη συναυλία του Sentebale στο παλάτι του Kensington για να βοηθήσουν στη συγκέντρωση χρημάτων και στην ευαισθητοποίηση για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι νέοι που πλήττονται από το HIV/AIDS στην υποσαχάρια Αφρική.

Tom 'Skippy' Inskip

Ο Tom, γνωστός και ως «Skippy», είναι ένας από τους παλαιότερους φίλους του πρίγκιπα Χάρι, αφού γνώρισε τον δούκα του Sussex όταν ήταν συμμαθητές στο κολέγιο Eton.

Ο «Skippy» και η αδελφή Victoria - «Tor» για τους φίλους της - γνωρίζουν τους πρίγκιπες Γουίλιαμ και Χάρι από την παιδική τους ηλικία.

Ο κ. Inskip ήταν μαζί με τον Harry στο άτυχο ταξίδι του στην Κροατία τον Αύγουστο του 2011, όταν μέθυσαν με βότκα, ουίσκι, μπύρα και τεκίλα και φωτογραφήθηκαν να πηδούν σε μια πισίνα με πλήρη ενδυμασία σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο νησί Hvar.

Ήταν επίσης μαζί του σε ένα ταξίδι για σκι στο Verbier τον Νοέμβριο του 2012, όταν διασκέδασαν πετώντας χιονόμπαλες σε ανυποψίαστους περαστικούς από ένα μπαλκόνι.

Ήταν μαζί του σε ένα πάρτι το 2010, όταν ο Harry φέρεται να εθεάθη να εισπνέει αέριο γέλιου.

Και ήταν μαζί με τον Χάρι κατά τη διάρκεια του διαβόητου ταξιδιού του στο Λας Βέγκας το 2012, όταν ο πρίγκιπας φωτογραφήθηκε γυμνός κατά τη διάρκεια μιας παρτίδας «στριπ μπιλιάρδου».