Ακόμη και με τα σκουλαρίκια της Κάμαλα Χάρις τα… έβαλε ο Τραμπ. Κύκλοι του πρώην προέδρου αναφέρουν ότι τα σκουλαρίκια που φορούσε στο debate ήταν… μυστικά ακουστικά. Οι θεωρίες συνωμοσίας κάνουν τον γύρο του διαδικτύου για τα σκουλαρίκια που φορούσε η Κάμαλα Χάρις. Πιο συγκεκριμένα κύκλοι που πρόσκεινται στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ αναφέρουν ότι δεν ήταν σκουλαρίκια αλλά μυστικά ακουστικά, σύμφωνα με τη Bild. Μάλιστα, ισχυρίζονται ότι έχουν εντοπίσει τον τύπο των ακουστικών. Λένε ότι πρόκειται για ένα μοντέλο γερμανικού κατασκευαστή από το Μόναχο.

Η Bild είχε αναφερθεί πριν από τρία χρόνια στη γερμανική νεοφυή επιχείρηση για τα ασυνήθιστα ακουστικά: Η τεχνολογία αυτής της συσκευής είναι κρυμμένη σε ένα τεχνητό μαργαριτάρι, η συσκευή μοιάζει με κόσμημα. Τα «ακουστικά κοσμήματα» (περίπου 700 ευρώ) ζυγίζουν λιγότερο από 8 γραμμάρια το ένα, ο ήχος εκπέμπεται απευθείας στο αυτί και υποτίθεται ότι είναι εντελώς αθόρυβα για το γύρω περιβάλλον.


Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας των εν λόγω ακουστικών, Malte Iversen, επιβεβαιώνει την ομοιότητα. «Τεχνικά, το προϊόν μας θα ήταν σίγουρα κατάλληλο για χρήση σε ένα προεδρικό debate», είπε. Όμως, δεν είναι γνωστό αν πρόκειται όντως για ακουστικά από τη σειρά της εταιρείας.

Ο ίδιος αντιμετώπισε το ξαφνικό μεγάλο ενδιαφέρον με χιούμορ: «Για λόγους ίσων ευκαιριών, δουλεύουμε πυρετωδώς πάνω σε μια ανδρική έκδοση και θα την προσφέρουμε στον κ. Τραμπ για αγορά στο εγγύς μέλλον. Καθώς ο χρυσός δεν εναρμονίζεται καλά με το πορτοκαλί, θα είναι πιθανότατα σε ασημί χρώμα».

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, τα σκουλαρίκια φαίνεται να προέρχονται από την Tiffany & Co. και ονομάζονται «Double Pearl Hinged Earrings in Sterling Silver». Κοστίζουν 800 δολάρια και σίγουρα δεν περιέουν ηλεκτρονικές συσκευές.

 

Πηγή: Bild