Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει σε δεύτερο debate με την Κάμαλα Χάρις, λέγοντας ότι εκείνη έχασε στην αναμέτρησή τους το βράδυ της Τρίτης.

«Όταν ένας μαχητής χάνει έναν αγώνα, οι πρώτες λέξεις που βγαίνουν από το στόμα του είναι: "θέλω ρεβάνς". Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ξεκάθαρα ότι κέρδισα το ντιμπέιτ εναντίον της συντρόφισσας Κάμαλα Χάρις, της υποψήφιας της Ριζοσπαστικής Αριστεράς των Δημοκρατικών, το βράδυ της Τρίτης και εκείνη ζήτησε αμέσως ένα δεύτερο ντιμπέιτ», έγραψε ο πρώην πρόεδρος στο Truth Social.

Εκλογές ΗΠΑ 2024: Η ανακοίνωση του Ντόναλτ Τραμπ

Ο Τραμπ επανέλαβε τον ισχυρισμό του ότι η Χάρις και ο Τζο Μπάιντεν «κατέστρεψαν τη χώρα μας», και στη συνέχεια είπε:

«Όλοι γνωρίζουν αυτό, και όλα τα άλλα προβλήματα που προκάλεσαν η Κάμαλα και ο Τζο - Συζητήθηκε με μεγάλη λεπτομέρεια κατά τη διάρκεια του Πρώτου Debate με τον Τζο, και του Δεύτερου Debate με τη συντρόφισσα Χάρις. Δεν εμφανίστηκε στο ντιμπέιτ του Fox και αρνήθηκε να εμφανιστεί στο NBC και το CBS. Η Κάμαλα θα έπρεπε να επικεντρωθεί σε όσα θα έπρεπε να είχε κάνει κατά τη διάρκεια της τελευταίας σχεδόν τετραετούς περιόδου. Δεν θα υπάρξει τρίτο debate!»

Η καμπάνια της Χάρις έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι θα ήταν πρόθυμη να κάνει debate ξανά με τον Τραμπ κάποια στιγμή τον Οκτώβριο. Ο υποψήφιος αντιπρόεδρος του Τραμπ Τζέι Ντι Βανς θα κάνει τηλεμαχία με τον υποψήφιο αντιπρόεδρο των Δημοκρατικών Τιμ Γουόλτς την 1η Οκτωβρίου στη Νέα Υόρκη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d44bdjtii66p)

Κάμαλα Χάρις: Οφείλουμε στους ψηφοφόρους άλλο ένα debate

Η αντιπρόεδρος Κάμαλα Χάρις και υποψήφια των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές δήλωσε σήμερα ότι πιστεύει πως οι Αμερικανοί ψηφοφόροι το αξίζουν να έχουν άλλη μια τηλεμαχία μεταξύ της ίδιας και του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου Ντόναλντ Τραμπ, μιλώντας σε υποστηρικτές της σε προεκλογική συγκέντρωση στη Βόρεια Καρολίνα.