Σταθερά στο πλευρό των Ρεπουμπλικανών βρίσκεται ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Έλον Μασκ, στηρίζοντας ανοιχτά τον Ντόναλντ Τραμπ για επόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ.

*Διαβάστε ακόμα: Κάμαλα Χάρις: Θεωρίες συνωμοσίας για τα μαργαριταρένια σκουλαρίκια που φορούσε στο debate – Ποιος ήταν ο… μυστικός τους ρόλος

Μάλιστα, το αποτέλεσμα των προεδρικών εκλογών θεωρεί ο επικεφαλής της SpaceX και μέγας δωρητής των Ρεπουμπλικανών θα κρίνει και μία πετυχημένη αποστολή στον Άρη.


"Δεν θα φτάσουμε ποτέ στον Άρη, αν κερδίσει η Κάμαλα"

«Ο Τραμπ υποστηρίζει μια κυβερνητική επιτροπή αποτελεσματικότητας, για να επιτρέψει να γίνουν σπουδαία πράγματα, η Κάμαλα όχι», είπε ο Μασκ στο X, προσθέτοντας: «Δεν θα φτάσουμε ποτέ στον Άρη, αν κερδίσει η Κάμαλα».

Σημειώνεται ότι ο Έλον Μασκ έκανε συνεχείς αναρτήσεις στο X, την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που κατέχει, λίγες ώρες μετά το πρώτο προεδρικό ντιμπέιτ των ΗΠΑ, στο οποίο η αντιπρόεδρος Καμάλα Χάρις αντιπαρατέθηκε με τον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, που ο Μασκ υποστηρίζει.

Σε μια ανάρτηση παραπονέθηκε ότι οι οικοδεσπότες της συζήτησης «δεν ήταν δίκαιοι» με τον Τραμπ.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος, ο οποίος από καιρό ήθελε να αποικίσει τον «Κόκκινο Πλανήτη», είπε το Σάββατο ότι σχεδιάζει να εκτοξεύσει τα Starships του στον Άρη χωρίς πλήρωμα σε δύο χρόνια.

Αν πάει καλά, φιλοδοξεί να στείλει την πρώτη πτήση με πλήρωμα ύστερα από τέσσερα χρόνια.