Την αρχή για να γεφυρωθεί το χάσμα ανάμεσα στην ίδια και την κουνιάδα της Κέιτ Μίντλετον, φαίνεται πως έκανε η Μέγκαν Μαρκλ.

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρυ φαίνεται πως έκανε μια κίνηση συμφιλίωσης, μετά από τη ρήξη που είχε με την σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ πριν από τον γάμο της ίδιας με τον Χάρι.


Έτσι ξεκινήσει η ρήξη

Οι αρχικές αναφορές για ρήξη μεταξύ της δούκισσας του Σάσεξ και της μελλοντικής βασίλισσας της Αγγλίας εμφανίστηκαν το 2019, με ισχυρισμούς πως η Μέγκαν είχε κάνει την Κέιτ να κλάψει πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρ.

Αργότερα η Μέγκαν αρνήθηκε τους παραπάνω ισχυρισμούς, υποστηρίζοντας μάλιστα πως έγινε το αντίθετο. Συγκεκριμένα, τη συνέντευξη της με την Όπρα Γουίνφρεϊ το 2021 είχε δηλώσει: «Το αφήγημα με την Κέιτ - το οποίο δεν συνέβη - ήταν πραγματικά πολύ δύσκολο και…νομίζω ότι τότε άλλαξαν όλα, πραγματικά».

«Δεν το λέω αυτό για να το απαξιώσω σε κανέναν, γιατί ήταν πολύ δύσκολη εβδομάδα αυτή του γάμου και ήταν ταραγμένη για κάτι, αλλά ζήτησε συγγνώμη»
, πρόσθεσε.

Επιπλέον, είχε πει για την κουνιάδα της: «Αν με αγαπάς, δεν χρειάζεται να τη μισείς. Και αν την αγαπάς, δεν χρειάζεται να με μισείς».

Οι παραπάνω ισχυρισμοί δεν σχολιάστηκαν ποτέ από το παλάτι του Κένσιγκτον και από το παλάτι του Μπάκιγχαμ, ωστόσο πριν αρκετούς μήνες, μετά την ανακοίνωση για τη διάγνωση του βασιλιά Κάρολου με καρκίνο, αλλά και μερικές εβδομάδες πριν η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοινώσει τη δική της διάγνωση με καρκίνο, ορισμένες πηγές έκαναν λόγο για κίνηση συμφιλίωσης της Μέγκαν προς την πλευρά της Κέιτ.

Σύμφωνα με μια πηγή: «Η Μέγκαν στηρίζει τον Χάρι σε όλο αυτό και εύχεται στους γαλαζοαίματους - συμπεριλαμβανομένης της Κέιτ - τα καλύτερα».

Ο καιρός θα δείξει, αν όντως έχουν αλλάξει οι σχέσεις ανάμεσα στη Μέγκαν Μαρκλ και την Κέιτ Μίντλετον.