“Πόλεμος” έχει ξεσπάσει μεταξύ μαμάδων για τα καλλυντικά που αγοράζουν και φορούν τα ανήλικα κορίτσια τους. Φυσικά τα ανήλικα κορίτσια τους είναι πια… influencers με χιλιάδες προβολές στο Tik Tok, ωστόσο η κατάσταση αυτή με τα μικρά κορίτσια να ξοδεύουν υπέρογκα ποσά για αγορά προϊόντων μακιγιάζ έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο.

Υπάρχουν πολλοί που διαμαρτύρονται με την κατάσταση αυτή και μιλούν για μια εξέλιξη άκρως αφύσικη για τα παιδιά. Την ίδια στιγμή μητέρες επιμένουν ότι οι καιροί έχουν αλλάξει και ότι είναι φυσιολογικό 10χρονα, ακόμη και 6χρονα κορίτσια να φορούν μακιγιάζ.


Σε πόλεμο οι μαμάδες

Το ρεπορτάζ του MEGA για τις ανήλικες influencers είναι αποκαλυπτικό.

-Γιατί ένα μικρό κορίτσι να πάει στα Sephora;

-Γιατί είναι φυσιολογικό να θέλει ένα μικρό κορίτσι να φορά και να παίζει με το μακιγιάζ!

Είναι ο διάλογος δύο μαμάδων με την μία μητέρα να δέχεται δριμεία κριτική στα σόσιαλ μίντια γιατί επέτρεψε στην 10χρονη κόρη της να γίνει influencer στο Tik Tok.

Σε άλλη περίπτωση μια μητέρα καλεί την κόρη της να πάμε μαζί για ψώνια σε κατάστημα καλλυντικών:

-Θες να έρθεις μαζί μου για ψώνια και στα Sephora;

-Ναι!

-Σε όποιον δεν συμφωνεί που πάω το παιδί μου να ψωνίσει στα Sephora ξέρετε τι πρέπει να κάνετε.

-Ξεπεράστε το!

Γιατί σίγουρα θα την πάω για ψώνια.

Αργότερα, απτόητη θα δείξει στους followers τα προϊόντα που αγόρασε για την κόρη της και θα πει πως οι καιροί αλλάζουν και πως είναι απολύτως φυσιολογικό ένα 10χρονο κορίτσι να θέλει και να αγοράζει καλλυντικά.

-Πήρα το νέο μέικ απ που μόλις κυκλοφόρησε!

-Sephora haul!

-Είπα στη μαμά μου ότι θέλω καινούργια καλλυντικά και με πήγε στα Sephora και πήρα κάποια προϊόντα.

Αυτή η μητέρα που έβαλε μέχρι και φίλτρα στο πρόσωπο της κόρης της είπε πως έκανε ένα κοινωνικό πείραμα για να δει τι θα ψωνίσει μόνο του ένα 6χρονο κορίτσι σε ένα κατάστημα καλλυντικών.

-Έχεις μια επιλογή ανάμεσα στα δύο λεπτά και να πάρεις ό,τι θέλεις ή να πάρεις 10 πράγματα. Τι θα διάλεγες;

-Τα πολλά.

-Οκ. Πάμε τότε. Ξεκίνα!

-Αυτό ήταν ένα κοινωνικό πείραμα.

Το βίντεο δίχασε το Tik Tok με την μητέρα να παραδέχεται πως η 6χρονη κόρη της ξόδεψε 360 ευρώ μέσα σε δύο λεπτά.

 «Το καλάθι της πραγματικά ξεχείλιζε. Η ποσότητα των προϊόντων μέσα εκεί».

Αυτό το βίντεο απαριθμεί 32 εκατομμύρια προβολές.

Η κοπέλα λέει πως εργάζεται ως ταμίας σε κατάστημα των Sephora και εξιστορεί έναν απίστευτο τσακωμό που έγινε μπροστά της ανάμεσα σε μια μητέρα και την 10χρονη κόρη της που έκανε λογαριασμό 900 δολάριων.

Το σύνολο έφτασε σχεδόν τα 900 δολάρια. Η μητέρα φρίκαρε. Φρίκαρε τελείως. Έλεγε «τι; Δεν υπάρχει περίπτωση να ξοδέψεις 900 δολάρια». Η μητέρα ήταν έξαλλη και η κόρη ήταν σε φάση… «εννοείται! Θα ξοδέψω 900 δολάρια. Τι με κοιτάς;».

Ανήλικη εμφανίζεται ως… μικρογραφία μεγάλου ανθρώπου

Στο ρεπορτάζ του Live News σε σχετικό βίντεο εμφανίζεται η μικρή Χάρπερ η οποία δεν είναι απλά μια ανήλικη influencer αλλά και μια μικρογραφία ενός μεγάλου ανθρώπου που πίνει μέχρι και καφέ…

Οι βλεφαρίδες μου κάνουν ωραία καμπύλη σήμερα.

Μάλιστα  καταγράφεται και  τι προετοιμασία κάνει αυτή η μικρή μαθήτρια δημοτικού για να πάει σχολείο αλλά και το γύρισμα που έχει κάνει 6 το πρωί για να δείξει την πρωινή ρουτίνα της στους followers!

Σε άλλο βίντεο η μικρή μαθήτρια πηγαίνει να φτιάξει και να βάψει τα νύχια της…

Τα νύχια μου ξεκολλάνε γιατί έχω να τα φτιάξω έναν αιώνα.

Από τον Ιούνιο ο λογαριασμός της απαριθμεί 350.000 followers κι έχει ήδη fanpage στο Ίνσταγκραμ!

Παράτησαν τις κασετίνες πήραν τα νεσεσέρ

Όχι δεν θα σου δείξει γόμες, τετράδια και στυλό. Η νεαρή μπλόγκερ βγάζει από το τσαντάκι βούρτσα, ρουζ, άρωμα και λιπ γκλος.

Από τότε που άνοιξαν τα σχολεία το ΤΙΚ ΤΟΚ έχει κατακλυστεί από τέτοια βίντεο που δείχνουν μαθήτριες να πετούν τις κασετίνες και να παίρνουν μαζί τους τα νεσεσέρ καλλυντικών.

Η θήκη για το παγούρι έχει όπως βλέπουμε βούρτσα για τα μαλλιά με την μικρή Tik Toker ευτυχώς να αποκαλύπτει στο τέλος πως η τσάντα της έχει και μερικά βιβλία μέσα.