Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Βραζιλία η συμπεριφορά ενός τραγουδιστή και influencer, ο οποίος άρχισε να χορεύει, ενώ δημοσιογράφος μετέδιδε πληροφορίες για τροχαίο δυστύχημα με τρεις νεκρούς.

Το δυστύχημα συνέβη το Σάββατο (21/9), όταν ένα λεωφορείο με 43 επιβάτες ανετράπη σε αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα τρεις παίκτες της ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου ''Curitiba Crocodiles'', να χάσουν τη ζωή τους.

Ο τραγουδιστής και influencer MC Livinho, όπως φαίνεται σε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρενέβη στη ζωντανή σύνδεση, αν και πίσω του φαίνονταν ξεκάθαρα εικόνες από το τροχαίο δυστύχημα.



Τα σχόλια εναντίον του ήταν αρκετά, ανάμεσα στα οποία του ανέφεραν: «Χορεύεις ενώ οι άλλοι θρηνούν; Θα κάνεις τα πάντα για να σε δουν, σωστά;», «Όλα για τη δόξα», «Απαράδεκτος. Όταν βλέπεις δημοσιογράφους και ασθενοφόρα κάτι έχει συμβεί».

Ο MC Livinho, παρά τις σφοδρές αντιδράσεις, σε δήλωσή του αν και εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, πέμεινε ότι η κίνησή του δεν ήταν λάθος. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε: «Όλοι λένε ότι είχε σημειωθεί ένα ατύχημα και ήμασταν κολλημένοι στην κίνηση. Δεν γνωρίζαμε ότι είχε συμβεί κάποιο ατύχημα. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου για τις απώλειες. Τώρα βλέπω ότι ήταν δυστύχημα. Όσοι γνωρίζουν τον Livinho, ξέρουν ότι δεν θα σταματήσω ποτέ να τους δίνω χαρά».