Έναν ευχάριστο και ταυτόχρονα ιδιαίτερο τρόπο, για να κάνει τα ψώνια του στο σούπερ μάρκετ, βρήκε ένας άνδρας στη Βρετανία, με σκοπό να διασκεδάσει τόσο ο ίδιος όσο και οι followers του στο Tiktok.

Ο 33χρονος Leroy Lupton, δάσκαλος μουσικής και παραγωγός από το Λάνκαστερ, άρχισε να δημοσιεύει βίντεο στο TikTok στα οποία φαίνεται ο ίδιος να προσπαθεί να ετοιμάσει τις τσάντες με τα ψώνια του πιο γρήγορα από τους «τρελά γρήγορους» ταμίες του σούπερ μάρκετ και έγινε viral αφού μοιράστηκε τις τακτικές του στο TikTok.

Ο Leroy είπε ότι αναγνωρίζει πλέον μερικούς από τους ταμίες, με τους οποίους αγωνίζεται σα να είναι «αντίπαλοι» σε κάποιο παιχνίδι, ενώ μάλιστα έναν από αυτούς σε τοπικό κατάστημα σούπερ μάρκετ τον έχει ονομάσει «αφεντικό», καθώς στέλνει αντικείμενα «πετάγοντας τα» στο ταμείο. Ο Leroy δεν τον έχει κερδίσει ακόμη.

Ο 33χρονος είχε αναφέρει ότι τελειοποιεί την τεχνική του έναντι άλλων ταμείων, επιλέγοντας προσεκτικά την παραγγελία του και εξασκώντας αυτό που οι σχολιαστές ονόμασαν «επαναφόρτωση τσάντας».


@me.vs.aldi.cashier

strong competitor. dirty tactics. poor performance on my part. I'll come back stronger 🙏🏻 #aldi #cashier #checkout

♬ original sound - me.vs.aldi.cashier


Μάλιστα, εξηγώντας την τεχνική του στο πακετάρισμα, ο Leroy είπε: «Τα πιο λεπτά σας αντικείμενα, όπως μια μπριζόλα ή κάτι τέτοιο, μπορούν να κατέβουν τακτοποιημένα στο πλάι των κουτιών, ενισχύοντας και πάλι τη δομική ακεραιότητα της τσάντας. Και μετά θα έλεγα ότι όλα τα αντικείμενα με λίγη δύναμη και τα πιο μαλακά πράγματα, όπως τα αναλώσιμα που μπορεί να πατηθούν ή να στριμωχτούν, πρέπει να πάνε από πάνω».
@me.vs.aldi.cashier

solid match. humble defeat. score is 1-1 with this worthy foe. #aldi #cashier

♬ original sound - me.vs.aldi.cashier

Ξεκίνησε την καταγραφή του πακεταρίσματος, αφήνοντας «τυχαία» το τηλέφωνό του στο τέλος του ταμείου κι έτσι βιντεοσκοπήθηκε να ετοιμάζει τις τσάντες με τα ψώνια του. Στη συνέχεια, ανέβασε το «ακατέργαστο» βίντεο στην ιστορία του στο Instagram και σύντομα έλαβε μια σειρά από μηνύματα για την απόδοσή του.

@me.vs.aldi.cashier

A CLOSE CALL. well contested match. fantastic cashier. bag reload let me down yet again. #aldi #cashier #checkout

♬ original sound - me.vs.aldi.cashier


Σύντομα ανακάλυψε ότι δεν ήταν το μόνο άτομο που «πάλευε» να ετοιμάσει τις σακούλες του αρκετά γρήγορα.

Ο Leroy αποφάσισε να ξεκινήσει ένα κανάλι στο TikTok και να δημοσιεύσει περισσότερα βίντεο με τον εαυτό του να αγωνίζεται ενάντια στους ταμίες του σούπερ μάρκετ, συγκεντρώνοντας μέχρι στιγμής περισσότερες από ένα εκατομμύριο προβολές και αμέτρητα σχόλια.

Αρκετοί από τους ακολούθους του, τού δίνουν συμβουλές για το πώς μπορεί να βελτιώσει την τεχνική του. Για να «κερδίσει» ο Leroy, πρέπει να καθαρίσει με επιτυχία την περιοχή των αντικειμένων προτού ο ταμίας ρωτήσει αν θέλει απόδειξη.