Οργιάζουν οι φήμες για ερωτική σχέση μεταξύ του Έλον Μασκ και της Ιταλίδας πρωθυπουργού, Τζόρτζια Μελόνι, μετά το τετ α τετ των δύο σε τελετή απονομής βραβείων στη Νέα Υόρκη και τους εκατέρωθεν κολακευτικούς χαρακτηρισμούς δημοσίως.

Ο ιδιοκτήτης της Space X, της Tesla και του X απένειμε στη Μελόνι το βραβείο του Παγκόσμιου Πολίτη από το think tank Atlantic Council.

Ο φωτογραφικός φακός τούς «έπιασε» σε τρυφερό ενσταντανέ και αυτό ήταν. Όταν ο Μασκ έδωσε στη Μελόνι το πολυπόθητο βραβείο, το δίδυμο φάνηκε να κοιτάζει ο ένας τον άλλον στα μάτια.

Ακολούθησε το σχόλιο του Μασκ ότι η πρωθυπουργός της Ιταλίας είναι «ακόμα πιο όμορφη εσωτερικά παρά εξωτερικά».

Ο ιδιοκτήτης του X και πατέρας 12 παιδιών περιέγραψε επίσης τη Μελόνι ως «αυθεντική, ειλικρινή και στοχαστική».

«Αυτό δεν μπορεί να ειπωθεί πάντα για τους πολιτικούς», αστειεύτηκε ο Μασκ, κάτι που κέρδισε ένα κύμα γέλιου από τους 700 παρευρισκόμενους, σύμφωνα με τους New York Times .

Η Τζόρτζια Μελόνι ανταπέδωσε τις φιλοφρονήσεις επαινώντας την «πολύτιμη ιδιοφυΐα» του Έλον Μασκ, ο οποίος με το τέλος της ομιλίας της σηκώθηκε όρθιος και τη χειροκρότησε θερμά.

Έλον Μασκ - Τζόρτζια Μελόνι: Φήμες για… ραντεβού των δύο

Η φωτογραφία σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως, ενώ υπήρξαν και φήμες για ραντεβού μεταξύ των δύο, κάτι που ο Μασκ διέψευσε, προχωρώντας σε ανάρτηση για το όργιο φημών.

«Ήμουν εκεί με τη μαμά μου (στην εκδήλωση όπου βραβεύτηκε η Μελόνι). Δεν υπάρχει καμία απολύτως ρομαντική σχέση με την πρωθυπουργό Μελόνι», έγραψε στο X κάτω από μια φωτογραφία του ίδιου και της Ιταλίδας πρωθυπουργού να κοιτάζονται κατά τη διάρκεια ενός εορταστικού δείπνου.
Η ανάρτηση πάντως φούντωσε περισσότερο τα σενάρια, ειδικά γιατί ο μεγιστάνας τη συνόδευσε με κοινή τους φωτογραφία και τα social media έχουν κατακλυστεί με σχετικές αναρτήσεις:

Οι κοινές συναντήσεις Μασκ - Μελόνι

Ο Μασκ έχει επιχειρηματικά ενδιαφέροντα στην Ιταλία και στο πλαίσιο αυτό έχει κανονιστεί συνάντηση με τη Μελόνι κεκλεισμένων των θυρών ώστε να συζητήσουν τις επενδυτικές ευκαιρίες στον τομέα του διαστήματος και της τεχνητής νοημοσύνης.

Μάλιστα, τον Ιούνιο η Ιταλία ενέκρινε νέο ρυθμιστικό πλαίσιο που επιτρέπει σε ξένες διαστημικές εταιρείες να δραστηριοποιούνται στη χώρα, προβλέποντας μάλιστα επενδύσεις 7,3 εκατ. ευρώ.

Ο μεγιστάνας της τεχνολογίας και η Ιταλίδα πρωθυπουργός έχουν συναντηθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια, επισημαίνοντας την ταύτισή τους σε μια σειρά από θέματα, από την αντίδραση στη woke κουλτούρα μέχρι τη μείωση των γεννήσεων στη Δύση και το ενδιαφέρον τους για τις δυνατότητες της τεχνητής νοημοσύνης.

Ο Έλον Μασκ έχει ταξιδέψει και στη Ρώμη αρκετές φορές, ενώ συμμετείχε και στο φεστιβάλ του κόμματος της Μελόνι τον Δεκέμβριο και έχει επαινέσει την ιταλική κυβέρνηση για τη σκληρή μεταναστευτική πολιτική της.