Η Μελάνια Τραμπ αποκάλυψε το πως ένιωσε μετά τις δύο απόπειρες δολοφονίας κατά του συζύγου της, λέγοντας πως θεωρεί θαύμα το ότι σήμερα είναι ζωντανός.

«Και τα δύο αυτά γεγονότα ήταν στην πραγματικότητα θαύματα. Αν το σκεφτείτε στις 13 Ιουλίου, ήταν θαύμα. Για πολύ λίγο και θα μπορούσε να μην είναι μαζί μας».

Για τον Ντόναλντ Τραμπ το Ιράν βρίσκεται πίσω από τις δύο απόπειρες.

«Nομίζω ότι πρέπει να τους ενημερώσετε (στο Ιράν), γιατί ο καλύτερος τρόπος είναι μέσω του γραφείου του προέδρου, ότι οποιεσδήποτε επιθέσεις σε πρώην προέδρους ή υποψηφίους προέδρους, θα μετατρέψουν την χώρα τους σε συντρίμμια».


O πρόεδρος της Αϊτής ήπιε νερό από την κανάτα απαντώντας στις δηλώσεις Τραμπ

Στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, ο μεταβατικός πρόεδρος της Αϊτής, Έντγκαρ Λεμπλάν Φιλς, έκανε την μεγάλη γκάφα.

Δίψασε και αντί για το ποτήρι σήκωσε την κανάτα και μούσκεψε το κοστούμι του.

Ο δημοσιογράφος του SKY NEWS που παρακολούθησε τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ μπορεί να εξοργίστηκε από κάποιους ομιλητές όμως:

«Υπήρχε ένας άλλος ομιλητής που με έκανε να γελάσω. Ο πρόεδρος της Αϊτής Έντγκαρ Φιλς. Φυσικά, η Αϊτή έγινε θέμα στις ειδήσεις μετά τους ισχυρισμούς του Ντόναλντ Τραμπ στο προεδρικό debate ότι οι Αϊτινοί μετανάστες που ζουν στο Σπρίνγκφιλτ του Οχάιο τρώνε τα κατοικίδια του κόσμου».

Ο Φιλς είπε στη συνέλευση πως η χώρα του ζητάει σεβασμό. Όλα πήγαιναν πολύ καλά, μέχρι αυτή τη κίνηση με το νερό.

Το βίντεο έγινε viral. Κάποιοι είπαν πως η κίνηση του Φιλς ήταν μία συμβολική απάντηση στον Τραμπ, όμως η εικόνα δείχνει πως ο ταραγμένος πρόεδρος απλά μπερδεύτηκε.