Στο Λονδίνο ταξίδεψε ο πρίγκιπας Χάρι, προκειμένου να δώσει το παρών σε φιλανθρωπική εκδήλωση.

Ο δούκας του Σάσεξ, που συνεχίζει τις σόλο εμφανίσεις, βρισκόταν σε κεντρικό ξενοδοχείο του Λονδίνου, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Μπάκιγχμαμ.

Ο πρίγκιπας Χάρι, σύμφωνα με την DailyMail, εμφανίστηκε χαμογελαστός, στην απονομή των βραβείων WellChild. Πρόκειται για μία από τις λίγες εκδηλώσεις εντός του Ηνωμένου Βασιλείου τις οποίες υποστηρίζει αυτοπροσώπως.

Πρίγκιπας Χάρι: Δεν θα δει κανένα μέλος της οικογένειας 

Το δημοσίευμα του βρετανικού μέσου, που επικαλείται το People, υποστηρίζει ότι ο πρίγκιπας Χάρι δεν σκοπεύει να δει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ ή τον βασιλιά Κάρολο.

Όταν βρισκόταν στο Ηνωμένο Βασίλειο για εκκλησιαστική τελετή με αφορμή τα 10 χρόνια των Invictus Games, απέφυγε και τότε τους συγγενείς του και αφού παρακολούθησε την κηδεία του λόρδου Ρόμπερτ Φέλλοους στο Νόρφολκ στις 3 Σεπτεμβρίου, φαίνεται ότι έμεινε με τον αδελφό της μητέρας του, Ερλ Σπένσερ.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ πιστεύεται ότι βρίσκεται στο Ουίνδσορ με την οικογένειά του, καθώς η πριγκίπισσα της Ουαλίας συνεχίζει να αναρρώνει από τον καρκίνο, ενώ ο βασιλιάς Κάρολος βρίσκεται στη Σκωτία.