Για «στημένο» τηλεφώνημα κατηγορεί ο Ντόναλντ Τραμπ την Κάμαλα Χάρις, εξαπολύοντας επίθεση στην αντίπαλό τους στις εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου στις ΗΠΑ τον Νοέμβριο.

Συγκεκριμένα ο Τραμπ την κατηγορεί ότι «έστησε» τηλεφώνημα, στο οποίο η ίδια ανακοίνωσε ότι ενημερωνόταν για τις καταστροφές από τον τυφώνα Έλεν, που έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά του. Η Κάμαλα Χάρις είχε δημοσιεύσει φωτογραφία, στην οποία φαινόταν η ίδια να κρατάει σημειώσεις, ενώ μιλάει στο τηλέφωνο, βρισκόμενη εν πτήσει με το Air Force Two.

Αφορμή για την επίθεση του Τραμπ στάθηκε το γεγονός ότι στην εν λόγω φωτογραφία το καλώδιο για το handsfree της Χάρις δεν φαίνεται να είναι συνδεδεμένο με το κινητό της τηλέφωνο, με τον ίδιο να σχολιάζει σε ανάρτησή του, επισυνάπτοντας τη σχετική ανάρτηση της Χάρις: «Άλλη μια στημένη και ψεύτικη φωτογραφία από κάποια που δεν έχει ιδέα τι πρέπει να κάνει. Πρέπει να συνδέσεις το καλώδιο στο τηλέφωνο για να δουλέψει».


Πέραν του μη συνδεδεμένου καλωδίου, ο Τραμπ και άλλοι χρήστες των social media παρατήρησαν ότι εκτός από το μη συνδεδεμένο καλώδιο, το χαρτί μπροστά στη Χάρις ήταν λευκό.