Η κατάσταση έχει ξεφύγει στη Μέση Ανατολή, μετά και τη χθεσινή εκτεταμένη πυραυλική επίθεση που εξαπέλυσε το Ιράν στο Ισραήλ.

Μάρτυρας επίθεσης με βαλλιστικούς πυραύλους έγινε ο απεσταλμένος του MEGA στο Ισραήλ, Μαρίνος Αλειφέρης, ο οποίος περιγράφοντας τα όσα έζησε, είπε πως λίγο μετά τις 7.30 ήχησαν οι σειρήνες στο βόρειο Ισραήλ, καθώς είχε ξεκινήσει η επίθεση της Τεχεράνης στο Τελ Αβίβ.

Πάνω από 600 πύραυλοι εκτοξεύτηκαν και σχεδόν όλοι πέρασαν μέσα στον εναέριο χώρο των Ισραηλινών, όπως είπε ο Μαρίνος Αλειφέρης, ενώ ένας από αυτούς τους πυραύλους έπεσε πάνω σε σχολικό κτίριο στο νότιο Ισραήλ, προκαλώντας καταστροφές.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4l8gk3851i9)
Οι Ισραηλινοί, όπως φαίνεται, ήταν καλά προετοιμασμένοι για τα αντίποινα στις δολοφονίες ηγετών παρατάξεων που χαρακτηρίζονται σύμμαχοι της Ισλαμικής Δημοκρατίας στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, ιδίως του γενικού γραμματέα της Χεζμπολά Χασάν Νασράλα στη Βηρυτό την περασμένη Παρασκευή και του γενικού γραμματέα της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια στην Τεχεράνη την 31η Ιουλίου.

Ο πόλεμος ωστόσο τώρα διευρύνεται καθώς απειλούν για χτύπημα στις πυρηνικές και πετρελαϊκές εγκαταστάσεις του Ιράν.

Στο βόρειο κομμάτι πραγματοποιούνται οι χερσαίες επιθέσεις των Ισραηλινών όμως, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δυνάμεις των Ισραηλινών έπεσαν σε ενέδρα ανδρών της Χεζμπολάχ, με αποτέλεσμα αρκετοί να χάσουν τη ζωή τους και αρκετοί να τραυμαριστούν.