Μία μητέρα θυσιάστηκε προστατεύοντας το 9 μηνών μωρό της από τους πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια του τρομοκρατικού χτυπήματος στο Ισραήλ.

Η Ισραηλινή μητέρα ήταν μεταξύ εκείνων που σκοτώθηκαν, όταν οι δύο τρομοκράτες εξαπέλυσαν την επίθεση που οδήγησε σε μακελειό στη Γιάφα, στο Τελ Αβίβ, δήλωσαν Ισραηλινοί αξιωματούχοι την Τετάρτη, διευκρινίζοντας ότι η 33χρονη πυροβολήθηκε θανάσιμα ενώ προστάτευε το παιδί της.

Ισραήλ: Έδωσε τη ζωή της για να προστατεύσει το παιδί της

«Ένα από τα θύματα της χθεσινής τρομοκρατικής επίθεσης στο Τελ Αβίβ, η Inbar Segev-Vigder, δολοφονήθηκε ενώ προστάτευε τον 9 μηνών γιο της Ari», ανέφερε ο επίσημος λογαριασμός του Ισραήλ για το τραγικό συμβάν που στέρησε τη ζωή τουλάχιστον 7 ανθρώπων, μεταξύ των οποίων ήταν και ο 26χρονος Έλληνας, κάτοικος Ιερουσαλήμ, Ιωνάς Καρούσης.

Δείτε εδώ: Ιωνάς Καρούσης: Αυτός είναι ο Έλληνας νεκρός της επίθεσης στο Τελ Αβίβ

Σύμφωνα με το ισραηλινό KAN, η Segev προστάτευσε το μωρό της με το σώμα της κατά τη διάρκεια της επίθεσης. Μια επιβάτις του τραμ δήλωσε στο Ynet ότι «η Segev πήγε να κατέβει από το τρένο και πυροβολήθηκε. Ακούσαμε το μωρό να ουρλιάζει. Το βγάλαμε από το καρότσι».

Η Segev ζούσε στο Τελ Αβίβ και είχε ένα στούντιο γυμναστικής στο κέντρο της πόλης. Ο σύζυγός της, Yaari Vigdar, είναι στρατιώτης στην εφεδρεία, ο οποίος αυτή τη στιγμή πολεμά στη Γάζα και στον βορρά, πρόσθεσε το ΚΑΝ.

israel-epithes

Τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης στο Ισραήλ

Σύμφωνα με την Jerusalem Post, oι ισραηλινές Αρχές έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής τα ονόματα 5 θυμάτων, μεταξύ των οποίων και η 33χρονη μητέρα.

Τα θύματα που έχουν κατονομαστεί είναι ο 42χρονος Ilya Nozadze, η 24χρονη Revital Bronstein, η 33χρονη Inbar Segev Vigdar, η 40χρονη Nadia Sokolenko και η 30χρονη Shahar Goldman.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα ισραηλινά ΜΜΕ, επτά άνθρωποι δολοφονήθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν στην επίθεση σε σταθμό του τραμ στη Γιάφα. Έξι άτομα μεταφέρθηκαν στο ιατρικό κέντρο Ichilov, ενώ τουλάχιστον δύο είναι σε κρίσιμη κατάσταση, φέροντας τραύματα στο κεφάλι. Δώδεκα τραυματίες, συμπεριλαμβανομένου ενός παιδιού, μεταφέρθηκαν στο ιατρικό κέντρο Wolfson - πέντε ήταν σε σοβαρή κατάσταση.