Μοντέλο του OnlyFans προκάλεσε αντιδράσεις για το δελτίο καιρού που έκανε σε έναν πλημμυρισμένο δρόμο της Φλόριντα εν μέσω του τυφώνα Helene. Ο καταστροφικός τυφώνας έχει στοιχήσει τη ζωή σε πάνω από 160 ανθρώπους ενώ έχει προκαλέσει ιστορικές πλημμύρες στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ.

Η influencer Skyler Simpson φόρεσε ένα ροζ μπικίνι και βγήκε έξω με μια ομπρέλα καθώς περνούσε μέσα από τους πλημμυρισμένους δρόμους της Τάμπα, όπου η ταχύτητα του ανέμου έφτασε τα 67 mph.

«Ζωντανά, κάνοντας ρεπορτάζ από το Tampa Bay, στη Bayshore Boulevard, νομίζω ότι όλοι ήταν λίγο…», άρχισε να λέει η Simpson προτού της ρίξουν παγάκια στο πρόσωπο, τα οποία της πέταξαν εκτός κάμερας.

«Μου αρέσει να πηγαίνω βόλτα με την οικογένειά μου», είπε σύμφωνα με το βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς χτυπήθηκε ξανά με ένα παγάκι, αυτή τη φορά στο δεξί της μάτι.

Το μοντέλο που γελούσε αντιμετώπισε δυσκολίες με την ομπρέλα που κρατούσε καθώς οι άνεμοι της καταιγίδας την έκαναν να γυρίζει συνεχώς προς τα έξω. H Simpson στεκόταν σε μια διασταύρωση του πεζοδρομίου με θέα στον κόλπο Hillsborough κρατώντας ένα μικρόφωνο κατά τη διάρκεια του δελτίου ειδήσεων.

«Όπως μπορείτε να δείτε, νομίζω ότι ο κόσμος έγινε λίγο δραματικός με το πώς θα ήταν ο καιρός εδώ, η καταιγίδα προφανώς πέρασε και ανέβηκε στο Ταλαχάσι. Νομίζω ότι είναι μια όμορφη βραδιά εδώ στο Bayshore. Ιδανικό για μια βόλτα με την οικογένειά σας και για μια ωραία, νυχτερινή βόλτα», πρόσθεσε καθώς το άτομο πίσω από την κάμερα έριξε νερό στο πρόσωπό της.

«Αισθάνομαι υπέροχα, η Tampa Bay είναι υπέροχη», πρόσθεσε η Simpson. Να είστε ασφαλείς. Skyler Simpson. Πίσω σε σένα Κρις», κατέληξε.

Η νεαρή κοπέλα είχε υπογράψει σε δύο διαφορετικά πρακτορεία μοντέλων το 2020 πριν ξεκινήσει το εγχείρημά της OnlyFans.

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 1,8 εκατομμύρια προβολές στο TikTok και πάνω από 23.000 likes σε X και Instagram, καθώς σημείωσε, «εκτός από τα αστεία ελπίζω να είναι όλοι καλά και η καρδιά μου είναι σε όλους που επηρεάστηκαν από την καταιγίδα».

Δείτε το βίντεο:


Φλόριντα: Διαδικτυακή "θύελλα" κατά μοντέλου του OnlyFans

Μερικοί δεν διασκέδασαν με το βίντεο, επικρίνοντας την Simpson επειδή έκανε πλάκα με μια τραγωδία.

«Ξεκαρδιστικό. Άνθρωποι πέθαναν, ας κάνουμε αστεία», «Αηδιαστικό. Πουλάς περιεχόμενο ενώ άλλοι υποφέρουν. Το κάρμα θα σε βρει», ήταν μερικά από τα σχόλια στα social media.

Η Simpson υπερασπίστηκε το βίντεο λέγοντας: «Πολλοί άνθρωποι που επηρεάστηκαν πραγματικά από αυτό σχολίασαν και γελούσαν. Είχα οικογένεια που επηρεάστηκε. Ξέρουν ότι είναι το χιούμορ των ειδήσεων και των ρεπόρτερ».

«Αλλά και πάλι το δημοσιεύσατε. Απίστευτα κακό γούστο», έγραψε ένας χρήστης του Instagram.

Η Simpson κατάφερε να αγνοήσει τα περισσότερα αρνητικά σχόλια που της έστειλαν, αλλά απάντησε στο τελευταίο, εξηγώντας την απόφασή της να κρατήσει το βίντεο.

«Αυτό είναι μια σάτιρα για τους ρεπόρτερ ειδήσεων. Αν δεν το καταλαβαίνετε, μην διστάσετε να κάνετε unfollow», απάντησε το μοντέλο.