Σάλος στην Ισπανία εξαιτίας ενός βίντεο, στο οποίο φαίνεται 31χρονος μετανάστης από το Εκουαδόρ να χαστουκίζει χωρίς λόγο παιδί ενός έτους στη Βαρκελώνη.

Όπως φαίνεται στο εν λόγω βίντεο, ο 31χρονος πλησίασε μια οικογένεια τουριστών που έκανε βόλτα στον λόφο Μονζουίκ και ξαφνικά άρχισε να τους φωνάζει, ενώ λίγο μετά δε δίστασε να χτυπήσει στο πρόσωπο το παιδί, που ήταν μέσα σε καροτσάκι.



Μετά το χτύπημα, ο πατέρας του παιδιού το πήρε στα χέρια του και απομακρύνθηκε μαζί με τη σύζυγό του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά και δεν χρειάστηκε να μεταφερθεί σε νοσοκομείο.

ispania_epithesi_se_paidi1

O 31χρονος συλληφθέντας


Επιτέθηκε σε άλλα δύο άτομα

Όπως μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 31χρονος από το Εκουαδόρ επιτέθηκε και σε άλλα δύο άτομα κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ανάμεσα στους οποίους ένας 60χρονο, ο οποίος τραυματίστηκε στο πρόσωπο.

Οι αστυνομικοί τελικά συνέλαβαν τον 31χρονο την Κυριακή. Το βίντεο της επίθεσης στο παιδί, αλλά και οι περιγραφές αυτοπτών μαρτύρων βοήθησαν στη σύλληψη του δράστη, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί σε δικαστήριο σήμερα, Τρίτη.