Μια πολύ δύσκολη και ψυχοφθόρα περιπέτεια περνούν τα Βρετανικά Ανάκτορα αφού τα δυο κορυφαία μέλη τους, ο βασιλιάς Κάρολος και η πριγκίπισσα Κέιτ Μίντλετον, διαγνώσθηκαν στις αρχές του 2024 με καρκίνο προκαλώντας παγκόσμιο σοκ.

Βασιλιάς Κάρολος: Το διατροφικό "μυστικό" που ακολουθεί ενώ παλεύει με τον καρκίνο

Σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα, οι θεράποντες ιατροί του Καρόλου ενέταξαν ένα νέο στοιχείο στο ιδιαίτερο διατροφολόγιο που ακολουθεί μετά τη διάγνωσή του.

Αυτό δεν είναι άλλο από το αγαπημένο φρούτο πολλών: το... αβοκάντο.

Οι γιατροί συνέστησαν στον βρετανό μονάρχη να καταναλώνει τουλάχιστον μισό αβοκάντο ημερησίως ενώ επέμειναν ότι δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να παραλείπει το μεσημεριανό του γεύμα.

Με κάποια απροθυμία, τώρα έχει κάτι να φάει το μεσημέρι – ένα σνακ. Τώρα τρώει μισό αβοκάντο για να τον κρατάει όλη την ημέρα. Είναι σημαντικό, ειδικά αν έχετε κάποια ασθένεια».

Ο Κάρολος είχε παραδεχτεί το πρώτο διάστημα που ξεκίνησε τις χημειοθεραπείες ότι ένα από τα συμπτώματα που εμφανίστηκαν ήταν και η απώλεια γεύσης. «Είναι εφιαλτικό να μην ξέρεις τι τρως» είχε παραδεχτεί σε δηλώσεις του.

Η αγαπημένη βραδινή συνήθεια της Κέιτ Μίντλετον

Από την πλευρά της, η πριγκίπισσα Κέιτ, η οποία ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό προληπτικών χημειοθεραπειών που έπρεπε να ακολουθήσει, απολαμβάνει κάθε βράδυ την περιποίηση του συζύγου της Ουίλιαμ.

Όπως αποκαλύπτει η Daily Express, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε μια πηγή κοντά στο πριγκιπικό ζευγάρι, όταν τα παιδιά πάνε για ύπνο, ο Ουίλιαμ ετοιμάζει στην Κέιτ το αγαπημένο της ποτό: ένα τζιν με τόνικ.

Αυτό φαίνεται ότι βοηθά την πριγκίπισσα να χαλαρώσει μετά από μια κουραστική μέρα.

Σημειώνεται ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας επισκέφθηκε τη Δευτέρα το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλεύτηκε για να περάσει ένα νέο κύκλο εξετάσεων προκειμένου να δει σε τι στάδιο βρίσκεται η ανάρρωσή της.