Εκκενώνεται η Φλόριντα εν όψει της έλευσης του τυφώνα Μίλτον που αναμένεται να πλήξει την ευρύτερη περιοχή αργά το βράδυ της Τετάρτης (9/10), ωστόσο, υπάρχουν κάποιοι που αποφάσισαν να παραμείνουν, παίρνοντας τα δικά τους μέτρα ασφαλείας, ενώ άλλοι επιλέγουν να διανυκτερεύσουν στην Disney World.

Η Ανέτ Ντέβλιν από το Γουίντερ Γκάρντεν της Φλόριντα και η κόρη της, πήραν το δρόμο για το θέρετρο. «Ζούμε περίπου πέντε λεπτά από την Disney», είπε η Ντέβλιν στην ιστοσελίδα Newsweek .

«Ως ντόπιοι, ενημερωθήκαμε ότι πιθανότατα θα χάναμε το ρεύμα στην κατοικία μας και αυτό έκανε τα πράγματα περίπλοκα —ειδικά με την ιατρική κατάσταση της κόρης μου», σημειώσε η ίδια γνωστοποιώντας ότι η κόρη της πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.


Disney World: Τι την καθιστά ιδανικό μέρος για να προστατευτεί κάποιος από τον τυφώνα

Για πολλούς πρόκειται για «το πιο μαγικό μέρος στη γη» αλλά παράλληλα φημίζεται για την ασφάλεια που προσφέρει. Κατασκευάστηκε για να αντέχει τις επιπτώσεις των καιρικών συνθηκών της Φλόριντα και η τοποθεσία του θέρετρου στην ενδοχώρα, το δικό του ανεξάρτητο ηλεκτρικό δίκτυο και μια ομάδα αφοσιωμένων υπαλλήλων-γνωστών ως «ride-out crew» - το καθιστούν ιδανικό μέρος για να προστατευτεί κάποιος από την καταιγίδα.

Αφού πρώτα πραγματοποιούν online κρατήσεις, πολλές οικογένειες που φτάνουν στα θέρετρα του Disney World και περιμένουν τον τυφώνα Milton να «χτυπήσει» μοιράζονται τις εμπειρίες τους σε βίντεο και φωτογραφίες.