Ασφαλής είναι ο άνδρας από τη Φλόριντα με το ψευδώνυμο «Lt. Dan», μετά από το αναμενόμενο σαρωτικό πέρασμα του τυφώνα «Μίλτον». Ο άνδρας επέλεξε να περάσει μέσα στο σκάφος του τις κρίσιμες αυτές ώρες, αλλά ευτυχώς τα κατάφερε.

«Είμαι μια χαρά», δήλωσε ο άνδρας, του οποίου το πραγματικό όνομα λέγεται ότι είναι «Τζόζεφ Μαλινόφσκι», μετά την εκδήλωση του φαινομένου.

Διαβάστε ακόμα: Ο τυφώνας Μίλτον εγκαταλείπει τη Φλόριντα: Να μετρήσουν ζημιές και θύματα ετοιμάζονται οι Αρχές - "Δεν ξέρουμε τι θα δούμε όταν ξημερώσει" (Βίντεο από τις καταστροφές)

Μάλιστα, σε βίντεο που μοιράστηκαν δημοσιογράφοι στο X αργά την Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, ο άνδρας -ο οποίος έχει πάρει το όνομά του από τον χαρακτήρα που υποδύθηκε ο ηθοποιός Gary Sinise στην επιτυχημένη ταινία Forrest Gump του 1994- φαινόταν στο σκάφος του μήκους 20 ποδιών στο νερό μετά την προσγείωση του τυφώνα, ως μια καταιγίδα κατηγορίας 3.

Ο Κέβιν Ο’Ντόνελ, παρουσιαστής του τοπικού δικτύου FOX 13 News, δημοσίευσε ένα απόσπασμα με τη λεζάντα: «Υπολοχαγός Νταν»: Επιβίωσε για να μιλήσει για την άγρια νύχτα που πέρασε με τον τυφώνα Μίλτον στο ιστιοφόρο των 20 ποδιών του.

Τυφώνας Μίλτον: Δείτε το βίντεο με τον άνδρα

Στο βίντεο, ο O’Donnell ζουμάρει στο σκάφος καθώς ο άνδρας -το πραγματικό όνομα του οποίου φέρεται να είναι Joseph Malinowski- ρωτάει: «Γεια, τι κάνεις; Είμαι ο υπολοχαγός Νταν».

«Τι κάνεις;» απαντά ο O’Donnell. «Πώς είναι η διαδρομή;» είπε.

«Το νερό έφυγε;» απαντά ο Malinowski.

«Ναι, φεύγει… Το τραβάνε έξω», προσθέτει ο O’Donnell, πριν τον ρωτήσει πώς τα πάει.

«Είμαι μια χαρά», απαντά ο Μαλινόφσκι.

«Ήταν τόσο άσχημα όσο νόμιζες;» ρωτάει ο O’Donnell, για να απαντήσει: «Όχι. Το νερό επιστρέφει ή εξακολουθεί να βγαίνει;».

«Βγαίνει», λέει ο O’Donnell. «Κρατήσου εκεί».

«Εντάξει, το εκτιμώ αυτό. Θα τα πούμε αύριο», απαντά ο Μαλινόφσκι.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d4s2rmfvdfu1)

Πηγή: People.com, ΕΡΤ