Το ευχάριστο νέο ότι θα γίνει παππούς, καθώς η μικρότερη κόρη του Τίφανι είναι έγκυος, ανακοίνωσε ο Ντόναλντ  Τραμπ.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και υποψήφιος με το Ρεπουμπλικανικό κόμμα, Ντόναλντ Τραμπ αποκάλυψε σήμερα Πέμπτη (10.10.2024) ότι η μικρότερη κόρη του Τίφανι, είναι έγκυος.

Ο 45ος πρόεδρος έκανε την αποκάλυψη κατά τη διάρκεια μιας παρένθεσης σχετικά με το πώς ο πεθερός της Τίφανι, ο επιχειρηματίας Μασάντ Μπούλος ήταν στο ακροατήριο της ομιλίας του Ρεπουμπλικάνου υποψηφίου στην Οικονομική Λέσχη του Ντιτρόιτ.

 «Τυχαίνει να είναι ο πατέρας του συζύγου της Τίφανι, του Μάικλ, ο οποίος είναι ένας πολύ εξαιρετικός νεαρός», είπε ο Τραμπ. «Και αυτή είναι μια εξαιρετική νεαρή γυναίκα. Και πρόκειται να αποκτήσει ένα μωρό. Οπότε αυτό είναι ωραίο».

Ο Τραμπ έχει παντρευτεί τρεις φορές. Ο πρώτος γάμος έγινε με την επιχειρηματία και πρώην μοντέλο Ιβάνα Ζελνίσκοβα το 1977, από τον οποίο απέκτησαν τρία παιδιά, την Ιβάνκα, τον Έρικ και τον Ντόναλντ Τζούνιορ.

Το ζευγάρι χώρισε το 1992. Από το 1993 ήταν παντρεμένος με την Αμερικανίδα ηθοποιό Μάρλα Μαπλς και απέκτησαν μια κόρη, την Τίφανι Τραμπ, πριν χωρίσουν το 1999.

Από το 2005 είναι παντρεμένος με την Μελάνια Τραμπ. Το 2006 απέκτησαν τον γιο τους, Μπάρρον Τραμπ.