Ο Ρικ Μπας και η Σάρα Γουέλντον, ιδιοκτήτες της φάρμας Our Simple Homestead στο Κλέρμοντ αποφάσισαν να μην εγκαταλείψουν την περιουσία τους λόγω του κυκλώνα και προτίμησαν να μοιραστούν το σπίτι τους με ορισμένα από τα ζώα τους προκειμένου να τα προστατεύσουν, γιατί τα νιώθουν σαν «παιδιά» τους.

Μάλιστα, φρόντισαν να δείξουν πώς ήταν μέσα στο σπίτι τους όλοι μαζί, παρέα με τον γαϊδαράκο, τα κοτοπουλάκια και τα σκυλιά τους.

Πώς είναι το σπίτι τους μετά το πέρασμα του κυκλώνα Μίλτον

Σε νέες τους αναρτήσεις λοιπόν στο TikTok μετά το πέρασμα του κυκλώνα Μίλτον, η Σάρα δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο που δείχνουν στιγμιότυπα από τη φάρμα τους.

Στο πρώτο βίντεο, το οποίο έχει ήδη συγκεντρώσει σχεδόν 2 εκατομμύρια προβολές, η Σάρα λέει περιχαρής: «Το σπίτι είναι εντάξει, όλοι μας μέσα στο σπίτι είμαστε εντάξει». Στη συνέχεια, έδειξε τα ζώα έξω από το σπίτι. Το ζευγάρι έχει 10 γαϊδούρια, 9 αγελάδες, 4 κατσίκες, πάνω από 100 κότες και 6 σκύλους. «Με την πρώτη ματιά, όλα τα ζώα έδειχναν να είναι εντάξει» αποκάλυψε η Σάρα.

@oursimplehomestead Cash is at peace tonite❤️#cashthedonkey #farmlife #animallove #gratitude ♬ Majesty - Deeper Soaking Worship

«Έχουμε ένα νέο ποτάμι που περνάει μέσα από τη φάρμα, που δεν υπήρχε πριν» σημείωσε η αγρότισσα αστειευόμενη και δείχνοντας ένα ρεύμα νερού που περνούσε μέσα από τη γη τους.

Στη συνέχεια, έδειξε ένα τεράστιο δέντρο το οποίο είχε πέσει, αλλά ευτυχώς δεν προκάλεσε ζημιά στο κοτέτσι τους, προς μεγάλη τους ανακούφιση. Με δάκρυα στα μάτια, στη συνέχεια, μοιράστηκε: «Όλοι είναι εντάξει» προτού επαναβεβαιώσει ότι είχαν χάσει πολλά δέντρα, αλλά δεν είχε προκληθεί ζημιά στο σπίτι. «Τα ζώα μας γλίτωσαν, το σπίτι μας γλύτωσε» είπε συγκινημένη.

Δεκάδες χιλιάδες παρακολουθούν την ιστορία τους - Μπήκαν όλοι να μάθουν αν είναι καλά

Πολλοί άνθρωποι που παρακολουθούσαν την ιστορία του Ρικ και της Σάρα – μεταξύ των οποίων και πολλοί από την Ελλάδα αν κρίνει κανείς από τα σχόλια στα βίντεο – συγκινήθηκαν από την ενημέρωση με έναν χρήστη να σχολιάζει: «Ήσασταν από τους πρώτους ανθρώπους που τσέκαρα σήμερα το πρωί. Δόξα τω Θεώ, εσύ, η φάρμα σου και τα μωρά σου είστε καλά!!!».

Το ζευγάρι έγινε viral εν μέσω του τυφώνα Μίλτον επιλέγοντας να μην εκκενώσει την φάρμα του και να μείνει με τα ζώα του. «Κλαίω, αυτό με κάνει τόσο χαρούμενο. Μπήκα για να δω τι κάνετε. Σ’ ευχαριστώ σύμπαν» σχολίασε κάποιος άλλος με έναν ακόμη να προσθέτει: «Είμαι τόσο χαρούμενος που είστε όλοι καλά. Κλαίω βλέποντας το βίντεο».

Η μοναδική απώλεια: «Δυστυχώς, χάσαμε έναν κόκορα. Έπαθε καρδιακή προσβολή»

Σε ένα δεύτερο βίντεο, η Σάρα μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επιπτώσεις του κυκλώνα Μίλτον στη φάρμα τους. «Περιττό να πω ότι ήταν ένα τρελό 24ωρο» παραδέχτηκε. «Αυτή τη στιγμή είμαστε χωρίς ρεύμα, χωρίς τηλέφωνο, μόλις αποκτήσαμε ίντερνετ».

Στη συνέχεια, η Σάρα αποκάλυψε ότι η καταιγίδα προκάλεσε έναν θάνατο, εξηγώντας: «Χάσαμε έναν κόκορα. Νομίζω ότι έπαθε καρδιακή προσβολή, ήταν ο αγαπημένος μου κόκκορας».

Πάντως, παρά τη διαβεβαίωση ότι ο Μίλτον δεν προκάλεσε περισσότερες ζημιές στη φάρμα, ο κόσμος θέλησε να στείλει τα συλλυπητήριά του για την απώλεια της Σάρα, με κάποιον να γράφει: «Τόσο βαθιά συλλυπητήρια για τον κύριο κόκκορα. Είθε να αναπαυθεί ήρεμα».