Παραλίγο τραγωδία στο Οχάιο των ΗΠΑ, όταν ένας 9χρονος παρέσυρε καταλάθος τον πατέρα του με το αυτοκίνητο την ώρα που του έκανε μάθημα οδήγησης.

Σύμφωνα με αστυνομικές αναφορές, ο Clejuan Williams, 36 ετών, από το Τολέδο του Οχάιο, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο αφού προσπάθησε να διδάξει στο γιο του πώς να κάνει όπισθεν με το αυτοκίνητο την περασμένη Κυριακή μεταδίδει το SkyNews.

Το εννιάχρονο αγόρι παρέσυρε κατά λάθος τον πατέρα του, ενώ εκείνος του μάθαινε πώς να οδηγεί, ανακοίνωσε η αστυνομία.

To χρονικό της παράσυρσης της 36χρονου

Το παιδί μπήκε στη θέση του οδηγού και φέρεται να του είπε ο πατέρας του να πατήσει ένα από τα πεντάλ, αλλά δεν ήξερε ποιο ήταν ποιο. Βίντεο που μεταδόθηκε από το τοπικό ειδησεογραφικό δίκτυο WTVG έδειξε το αυτοκίνητο να κάνει γρήγορα όπισθεν, ενώ ο Williams στεκόταν δίπλα στην ανοιχτή πόρτα του. Καθώς το όχημα πήγαινε προς τα πίσω, ο πατέρας έπεσε και σύρθηκε κάτω από το αυτοκίνητο, προτού αυτό σταματήσει όταν προσέκρουσε σε έναν στύλο στο δρόμο.

Στη συνέχεια, τα πληρώματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας του Τολέδο μετέφεραν τον άνδρα στο νοσοκομείο. Η κατάστασή του είναι άγνωστη. Σύμφωνα με δικαστικό έγγραφο, ο Williams φέρεται να ήταν μεθυσμένος εκείνη τη στιγμή και αντιμετωπίζει κατηγορίες για παράνομη ανάθεση μηχανοκίνητου οχήματος, καθώς και για έκθεση παιδιών σε κίνδυνο.