Viral έχει γίνει μια γιαγιά στο TikTok, η οποία αποκάλυψε σε βίντεο γιατί παράτησε τον σύντροφό της και δηλώνει «ξανά διαθέσιμη».

Η Lillian Droniak ή αλλιώς γιαγιά Droniak όπως είναι το όνομά της στο TikTok δημοσίευσε τη λίστα με τους λόγους που την οδήγησαν να τον παρατήσει και έγινε ξανά viral με πολλούς να σχολιάζουν ότι συμφωνούν μαζί της και ότι αποτελεί πρότυπο για τις νέες γενιές.

@grandma_droniak

heres why i dumped my boyfriend

♬ original sound - grandma_droniak


Γιατί τον χώρισε

Οι κακές του συνήθειες στην οδήγηση και το φαγητό, ήταν ανάμεσα στους λόγους που οδήγησαν την 94χρονη γιαγιά στον χωρισμό, τονίζοντας ότι δεν θα δεχόταν ποτέ να της πει κάποιος να σωπάσει μέσα σε μια σχέση.

Συνέχισε, αναφέροντας στους λόγους: «Μια φορά μου είπε να σκάσω και αυτό δεν το δέχομαι. Κανείς δεν μου λέει να σκάσω! Δεν είναι ευγενικό και δεν πρέπει ποτέ να το ανεχόμαστε από κανέναν». Μάλιστα, η Droniak πρόσθεσε πως παραλίγο να τη σκοτώσει με την κακή του οδήγηση, ενώ τόνισε ότι ο πρώην φίλος της δεν άκουγε καθόλου μουσική που της άρεσε και δεν ήξερε ποια είναι η Taylor Swift.

Η viral γιαγιά στη λίστα με τα μειονεκτήματά του πρώην της είχε ότι παραπονιόταν συνεχώς για το φαγητό και δεν είχε καν κεφαλάρι στο κρεβάτι του. Επιπλέον, εκείνος ήταν πολύ κοντά με την πρώην του, σε αντίθεση με τη γιαγιά D, που έχει όλους τους πρώην της μπλοκαρισμένους.

Παρά τον χωρισμό, η Droniak δήλωσε ότι δεν μετανιώνει και ότι «η ζωή είναι καλύτερη όταν είσαι μόνος». Φυσικά, είναι «ανοιχτή» σε νέες γνωριμίες.


Εκτοξεύτηκε η φήμη της

Η 94χρονη μέσα από τα αστεία βίντεό της, έχει κερδίσει πάνω από 14 εκατομμύρια ακολούθους στο TikTok και τριπλασίασε τους ακολούθους της τα τελευταία δύο χρόνια, αφού οι συμβουλές της για τα ραντεβού είναι ανάρπαστες!

Η 94χρονη γυναίκα δημοσιεύει πολύ συχνά χιουμοριστικά βίντεο, ωστόσο η φήμη της εκτοξεύτηκε, όταν είχε ανεβάσει ένα κλιπ στο οποίο επιλέγει ρούχα για την... κηδεία της!

Παρολ' αυτά η ίδια φαίνεται να είναι γεμάτη ζωή, ενώ όπως ακούγεται να λέει, δεν θέλει να πεθάνει ακόμα, όμως πρέπει να είναι προετοιμασμένη και προβάρει στους διαδικτυακούς της φίλους, το ντύσιμο που έχει επιλέξει για όταν φύγει από τη ζωή. Το σχετικό βίντεο συγκέντρωσε εκατομμύρια προβολές κι έκτοτε ό,τι δημοσιεύει γίνεται viral.

@grandma_droniak

Replying to @chelse_carter leaving this video here so no one puts me in an ugly outfit when the day comes

♬ original sound - grandma_droniak