Ένα απίστευτο θέαμα αντίκρισαν οι γιατροί σε ένα νοσοκομείο στο Νέο Δελχί της Ινδίας, καθώς βρήκαν στο λεπτό έντερο ασθενούς μια ζωντανή κατσαρίδα.

*Διαβάστε ακόμα: Σοκ στη Βραζιλία: Άγρια δολοφονία 25χρονης εγκύου - Την έσφαξε η γειτόνισσά της για να της πάρει το μωρό

Ο 23χρονος πήγε στο νοσοκομείο Fortis, Vasal Kunj, και ανέφερε στους γιατρούς ότι υπέφερε από φρικτούς πόνους στην κοιλιά και είχε δυσπεψία.

Όπως αναφέρει το odditycentral, ο 23χρονος είχε δοκιμάσει street food λίγες ημέρες πριν και θεωρούσε ότι τον είχε πειράξει.


Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι γιατροί

Οι γιατροί, όμως, δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν βρήκαν μια ζωντανή κατσαρίδα στο λεπτό έντερο του άνδρα.

«Ακόμη κι εμείς εκπλαγήκαμε για το πώς η κατσαρίδα κατάφερε να παραμείνει ανέπαφη», φαίνεται να είπαν.

Αφού βρήκαν την κατσαρίδα, οι γιατροί την αφαίρεσαν, χρησιμοποιώντας ένα ενδοσκόπιο με δύο κανάλια - ένα για την έγχυση αέρα και νερού και το άλλο για την αναρρόφηση αέρα.

«Ενεργοποιήσαμε το κουμπί αναρρόφησης στο ενδοσκόπιο, αναρροφώντας αποτελεσματικά την κατσαρίδα στο κανάλι αναρρόφησης, οδηγώντας στην απομάκρυνσή της από το σώμα και σώζοντας τη ζωή του άνδρα», εξήγησε ο Δρ. Vatsya, προσθέτοντας ότι η αποτυχία να αφαιρεθεί το έντομο το συντομότερο δυνατό θα μπορούσε να είχε προκαλέσει σοβαρές επιπλοκές.

katsarida_sto_stomaxi_23xronou