Nύφη έδιωξε τη μεγάλη της αδερφή από τον γάμο της, αφού εμφανίστηκε φορώντας «πρακτικά νυφικό φόρεμα» τη μεγάλη μέρα, κάνοντάς της έξαλλη.

Η νεόνυμφη κατακεραύνωσε την αδερφή της με ανάρτηση στο Reddit και υποστηρίζοντας ότι «αποφάσισε να με δοκιμάσει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο». «Είναι κουραστικό, αλλά σκέφτηκα ότι τουλάχιστον θα συμπεριφερόταν σωστά στον γάμο μου», έγραψε. «Ποτέ δεν ήμασταν κοντά, πάντα προσπαθούσε να με ξεπεράσει, ακόμα και σε οικογενειακές εκδηλώσεις».

Η νύφη εξήγησε επίσης ότι μήνες πριν είχε ενημερώσει τους καλεσμένους για το dress code του γάμου της και «κατέστησε πολύ σαφές: κανείς δεν φοράει λευκά εκτός από εμένα». «Δεν ήταν διαπραγματεύσιμο», τόνισε στην ανάρτησή της στο Reddit.

Όπως έγραψε όμως, η αδερφή της την χαρακτήρισε «ανασφαλή» και της είπε ότι επρόκειτο για ξεπερασμένη παράδοση. «Της είπα ότι είτε συμφωνούσε είτε όχι, έπρεπε να το σεβαστεί», έγραψε η νύφη.

ταν μια σκόπιμη επιλογή για να σαμποτάρει τη μέρα μου", λέει η νύφη

Τελικά, η αδερφή της «το πρωί του γάμου, εμφανίστηκε φορώντας ένα δαντελένιο λευκό φόρεμα μέχρι το πάτωμα. Ήταν ουσιαστικά ένα νυφικό». «Η καρδιά μου έπεσε και τη ρώτησα ευθέως τι στο διάολο σκεφτόταν», έγραψε η νύφη και σύμφωνα με την ανάρτησή της η αδερφή της της απάντησε: «Δεν είναι τόσο λευκό και, επιπλέον, κανείς δεν θα νοιαστεί».

Περιγράφοντας τα όσα ακολούθησαν έγραψε ότι της ζήτησε να το αλλάξει και εκείνη έκανε σκηνή και έφυγε χαρακτηρίζοντάς τη σε όλους «bridezilla».

Τελικά, η νύφη έδωσε εντολή στο προσωπικό να μην επιτρέψουν την είσοδο στην αδερφή της, αν δεν άλλαζε φόρεμα. «Δεν επέστρεψε ποτέ και τώρα λέει σε όλους ότι κατέστρεψα τη σχέση για τα καλά», συνέχισε η Άσλεϊ και τόνισε ότι πλέον ακούει παράπονα από τους γονείς της επειδή δεν ήταν στον γάμο η αδερφή της. Για την ίδια πάντως, το λευκό φόρεμα «ήταν μια σκόπιμη επιλογή για να σαμποτάρει τη μέρα μου».

Στο πλευρό της νύφης τα σόσιαλ - "Προσπαθούσε να κλέψει τα φώτα στο γάμο σας"

Όσον αφορά στους χρήστες των κοινωνικών δικτύων, οι πλειοψηφία τάσσεται με το μέρος της. «Η αδερφή σου δεν σεβάστηκε τις σαφείς οδηγίες ντυσίματος και εμφανίστηκε με ένα λευκό φόρεμα σχεδόν πανομοιότυπο με ένα νυφικό», σχολίασε ένας. «Προσπαθούσε να κλέψει τα φώτα στο γάμο σας. Είχες δίκιο που κράτησες τα όριά σου και δεν την άφησες να σου καταστρέψει τη μέρα». «Είναι παγκοσμίως κατανοητό ότι το λευκό προορίζεται για τη νύφη», πρόσθεσε ένας άλλος.