Νέα αποκαλυπτική μαρτυρία έρχεται να ρίξει φως στην υπόθεση θανάτου του Λίαμ Πέιν, ο οποίος έπεσε από το μπαλκόνι του ξενοδοχείου του στο Μπουένος Άιρες.

Μια νεαρή γυναίκα, η οποία προτίμησε να διατηρήσει στην ανωνυμία της, όπου έμενε στο ίδιο ξενοδοχείο μαζί του στην Αργεντινή και δήλωσε ότι της είπε ο πρώην τραγουδιστής των One Direction λίγα λεπτά πριν πεθάνει: «Ήμουν σε ένα boy band - γι' αυτό είμαι τόσο f**cked up».

Σύμφωνα με την Daily Mail, η 28χρονη που ήταν εκ των τελευταίων ανθρώπων μίλησε με τον τραγουδιστή στο ξενοδοχείο της Αργεντινής και υποστήριξε ότι ο ίδιος είχε δείξει «ενοχλητική και περίεργη συμπεριφορά», καθώς έσπασε το laptop του στο πάτωμα. Μάλιστα, υποστήριξε ότι άρπαξε μία άλλη γυναίκα και  προσποιήθηκε ότι την έπνιξε στο ασανσέρ του ξενοδοχείου, ενώ υποστηρίζει ότι ο τραγουδιστής συνοδευόταν από δύο γυναίκες και έναν άνδρα.

Οι φωτογραφίες του Λίαμ Πέιν στο ξενοδοχείο

laptop_payne
laptop_payne1

Σε σχέση με το περιστατικό με το λάπτοπ ανέφερε ότι είδε ένα email που προφανώς τον αναστάτωσε και ξεκίνησε να φωνάζει ξανά «f**k this s**t mate!» και άρχισε να σπάει τον υπολογιστή του στο πάτωμα.

Προς το παρόν είναι άγνωστο ποιος είχε στείλει το email ή ποιο ήταν το περιεχόμενό του, ωστόσο, ήρθε εν μέσω μιας δύσκολης περιόδου για τον ποπ σταρ.

Λίαμ Πέιν: Η απόλυση από τη δισκογραφική του

Λιγότερο από μισή ώρα αργότερα, είχαν φτάσει ασθενοφόρα και περιπολικά, καθώς ο σταρ είχε πέσει από ύψος 45 μέτρων από το μπαλκόνι στην αυλή του ξενοδοχείου. Ένα κινητό και ένα laptop που βρέθηκε στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο, κατασχέθηκαν από την αστυνομία, η οποία πρόκειται να αναλύσει τις συσκευές για στοιχεία.

Σημειώνεται ότι μόλις πριν από δύο εβδομάδες, ο Πέιν απολύθηκε από τη δισκογραφική του εταιρεία Universal Music, βάζοντας τέλος στα σχέδιά του για ένα δεύτερο σόλο άλμπουμ.

Φωτογραφίες από DailyMail