Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο Χιούστον του Τέξας καθώς τέσσερις νεκροί -ανάμεσά τους και ένα παιδί- είναι ο απολογισμός της συντριβής ελικοπτέρου, που έγινε χθες, Κυριακή, το βράδυ.

Το ελικόπτερο, σύμφωνα με τις αρχές, έπεσε σε ραδιοφωνικό πύργο, ο οποίος κατέρρευσε και άρπαξε φωτιά, η οποία επεκτάθηκε.

Διαβάστε ακόμα: Σάμος: Νεκροί δύο μετανάστες που έπεσαν στη θάλασσα από λέμβο - Συνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν αγνοούμενους

Πώς έγινε το δυστύχημα στο Χιούστον

Το δυστύχημα συνέβη περίπου στις 7:54 μ.μ. τοπική ώρα, ενώ και τα 4 άτομα που επέβαιναν στο ελικόπτερο σκοτώθηκαν.

Σύμφωνα με τις αρχές του Χιούστον, το ελικόπτερο R44 που ήταν ιδιωτικό χτύπησε τον πύργο ασυρμάτου λίγο πριν τις 20:00 τοπική ώρα στην περιοχή Second Ward της πόλης, στα ανατολικά της επιχειρηματικής περιοχής της πόλης.

Μάλιστα, βίντεο δείχνει συντρίμμια στην περιοχή, με αστυνομικούς και πυροσβεστικούς αξιωματούχους να προσπαθούν να κρατήσουν τους περαστικούς μακριά από το σημείο της συντριβής.

Οι ταυτότητες των θυμάτων και η ηλικία τους δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Όπως γράφει ο Independent η συντριβή προκάλεσε την κατάρρευση του πύργου του ραδιοφώνου, προκαλώντας πυρκαγιά μεγέθους δύο έως τριών οικοδομικών τετραγώνων, όπως δήλωσε αξιωματούχος της πυροσβεστικής στους New York Times.