Πληθαίνουν οι καταγγελίες σχετικά με το γνωστό ράπερ Σον «Diddy» Κομπς. Το νέο επεισόδιο που έρχεται να προστεθεί στην πολύκροτη υπόθεση των βιασμών αφορά έναν άνδρα ο οποίος σώθηκε από επαγγελματία αθλητή την ώρα που ο Κομπς επιχειρούσε να του επιτεθεί σεξουαλικά. Ο άνδρας είναι επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον κλάδο των πολυτελών αυτοκινήτων ενώ το συμβάν σημειώθηκε σε ένα πάρτι βότκας Ciroc

Diddy: Πώς προσπάθησε να παγιδεύσει τον επιχειρηματία

Το φερόμενο ως θύμα, το οποίο αναφέρεται ως John Doe στα δικαστικά έγγραφα που περιήλθαν στην κατοχή της The Post την Τρίτη, ισχυρίζεται ότι το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια ενός πάρτι παρουσίασης της μάρκας βότκας του Diddy το 2022. Όπως ανέφερε ο Diddy τον προσκάλεσε στο πάρτι ενώ όπως περιγράφει στη μήνυση «ήμασταν στο γραφείο και ο Κομπς άρχισε να με πλησιάζει και μετά με έπιασε από τα γεννητικά όργανα, σφίγγοντάς τα με σεξουαλικό τρόπο». Ο άνδρας, τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά δήλωσε ότι βρέθηκε σε κατάσταση σοκ καθώς «πάγωσε στιγμιαία, αφού δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί».

Όπως αναφέρει ο ίδιος εκείνη τη στιγμή μπήκε στο δωμάτιο ένας διάσημος αθλητής, του οποίου το όνομα δεν αναφέρεται. Έτσι, το φερόμενο θύμα κατάφερε να «ξεγλιστρήσει» από τον Diddy και να επιστρέψει στο πάρτι.