ΗΠΑ: Eστιατόριο στο Μέμφις τηγανίζει μπιφτέκια στο ίδιο λάδι για πάνω από... 100 χρόνια
Τα "μαγικά" μπέργκερ
Τι δηλώνει η σημερινή ιδιοκτήτρια του κέντρου εστίασης που ιδρύθηκε το 1912
Ίδρυσε διάσημο εστιατόριο μπέργκερ στο Μέμφις των ΗΠΑ το 1912... Το κέντρο εστίασης διατείνεται πως τηγανίζει τα διάσημα μπιφτέκια του, στο ίδιο λάδι για περισσότερο από έναν αιώνα, και αυτό είναι το μυστικό της νοστιμιάς τους.
Ο Elmer "Doc" Dyer είναι ο ιδρυτής και βρίσκεται πίσω από τα ακαταμάχητα μπιφτέκια. Το μυστικό του λειτούργησε, οι άνθρωποι λάτρεψαν τα μπιφτέκια του.
Η Κένταλ Ρόμπερτσον, η σημερινή ιδιοκτήτρια, ισχυρίζεται πως το τηγάνι με λάδι δεν έχει αλλάξει ποτέ από τότε, οπότε όλα τα μπιφτέκια εξακολουθούν να μαγειρεύονται με το αρχικό λάδι που έκανε το εστιατόριο διάσημο πριν από περισσότερο από έναν αιώνα.
Ο Elmer "Doc" Dyer είναι ο ιδρυτής και βρίσκεται πίσω από τα ακαταμάχητα μπιφτέκια. Το μυστικό του λειτούργησε, οι άνθρωποι λάτρεψαν τα μπιφτέκια του.
Η Κένταλ Ρόμπερτσον, η σημερινή ιδιοκτήτρια, ισχυρίζεται πως το τηγάνι με λάδι δεν έχει αλλάξει ποτέ από τότε, οπότε όλα τα μπιφτέκια εξακολουθούν να μαγειρεύονται με το αρχικό λάδι που έκανε το εστιατόριο διάσημο πριν από περισσότερο από έναν αιώνα.