Ίδρυσε διάσημο εστιατόριο μπέργκερ στο Μέμφις των ΗΠΑ το 1912... Το κέντρο εστίασης διατείνεται πως τηγανίζει τα διάσημα μπιφτέκια του, στο ίδιο λάδι για περισσότερο από έναν αιώνα, και αυτό είναι το μυστικό της νοστιμιάς τους.

Ο Elmer "Doc" Dyer είναι ο ιδρυτής και βρίσκεται πίσω από τα ακαταμάχητα μπιφτέκια. Το μυστικό του λειτούργησε, οι άνθρωποι λάτρεψαν τα μπιφτέκια του.

Η Κένταλ Ρόμπερτσον, η σημερινή ιδιοκτήτρια, ισχυρίζεται πως το τηγάνι με λάδι δεν έχει αλλάξει ποτέ από τότε, οπότε όλα τα μπιφτέκια εξακολουθούν να μαγειρεύονται με το αρχικό λάδι που έκανε το εστιατόριο διάσημο πριν από περισσότερο από έναν αιώνα.