Βρυξέλλες: Ένας νεκρός από τους πυροβολισμούς μεταξύ συμμοριών ναρκωτικών
Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος της εισαγγελίας των Βρυξελλών
Το γραφείο του εισαγγελέα των Βρυξελλών δήλωσε ότι θα ερευνήσει για να διαπιστώσει αν οι πυροβολισμοί της Παρασκευής συνδέονται με το περιστατικό νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα
Tα πρόσφατα περιστατικά με πυροβολισμούς στις Βρυξέλλες πιθανότατα σχετίζονται με συγκρούσεις μεταξύ αντίπαλων συμμοριών ναρκωτικών, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε την Παρασκευή η τοπική εισαγγελία. Τα περιστατικά είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατο ενός ανθρώπου.
Διαβάστε ακόμα: Βέλγιο: Νέοι πυροβολισμοί στις Βρυξέλλες, το τρίτο επεισόδιο μέσα σε 24 ώρες
«Υπήρξαν πυροβολισμοί σήμερα το πρωί στο Άντερλεχτ. Ένα άτομο έχασε τη ζωή του στο περιστατικό. Πιθανώς συνδέεται με αντίπαλες συμμορίες ναρκωτικών», δήλωσε εκπρόσωπος της εισαγγελίας των Βρυξελλών.
Migrant gangs shooting with AK-47s in the center of Brussels, last night, minutes from the Grand Place.
— Dries Van Langenhove (@DVanLangenhove) February 5, 2025
This is an everyday occurrence in the capital of Europe. Even first responders in ambulances or firetrucks are targeted by migrant gangs. Without remigration, Europe will die. pic.twitter.com/SUkG5eTIu9
Οι πυροβολισμοί της Παρασκευής στις Βρυξέλλες ακολούθησαν έναν άλλο παρόμοιο περιστατικό την Τετάρτη
Οι πυροβολισμοί της Παρασκευής στις Βρυξέλλες ακολούθησαν έναν άλλο παρόμοιο περιστατικό την Τετάρτη, το οποίο - αν και δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί - οδήγησε σε σύντομο κλείσιμο πολλών σταθμών του μετρό στη βελγική πρωτεύουσα, καθώς η αστυνομία καταδίωκε τους υπόπτους.
Το γραφείο του εισαγγελέα των Βρυξελλών δήλωσε ότι θα ερευνήσει για να διαπιστώσει αν οι πυροβολισμοί της Παρασκευής συνδέονται με το περιστατικό νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα.