Έκπληξη για τους επιβάτες: Μέλος πληρώματος αεροπλάνου έπαιζε βιολί ενώ αποβιβάζονταν - Διχασμός στα social media
Δείτε βίντεο
Στο βίντεο φαίνονται επιβάτες να κάθονται υπομονετικά στις θέσεις τους, ενώ άλλοι πιο μπροστά στην καμπίνα κατεβάζουν τις βαλίτσες τους. Την ίδια στιγμή, μέλος του πληρώματος παίζει βιολί

Διχασμό προκάλεσε στους χρήστες των social media βίντεο στο οποίο μέλος του πληρώματος της United Airlines έπαιζε βιολί στους επιβάτες, καθώς αποβιβάζονταν από το αεροπλάνο.
Το βίντεο δημοσίευσε στο Reddit ένας ταξιδιώτης. Συγκεκριμένα, σε αυτό φαίνονται επιβάτες να κάθονται υπομονετικά στις θέσεις τους, ενώ άλλοι πιο μπροστά στην καμπίνα κατεβάζουν τις βαλίτσες τους. Την ίδια στιγμή, μέλος του πληρώματος παίζει βιολί.
Διαβάστε ακόμα: Και ο Sotheby’s το… βιολί του - Έως και 18.000.000 εκατ. αναµένεται να πιάσει το ''Joachim-Ma Stradivarius'' σε δηµοπρασία
Διχασμός για τον βιολιστή της αεροπορικής
«Μόλις προσγειώθηκα στο SFO και άκουσα κάτι καθώς περιμέναμε τους επιβάτες να αποβιβαστούν… Ήταν μια σίγουρα ευχάριστη έκπληξη και ευπρόσδεκτη αλλαγή σε σύγκριση με όλα τα νέα που ακούμε από τις αεροπορικές εταιρείες αυτές τις μέρες», έγραψε ο ταξιδιώτης που δημοσίευσε το βίντεο.
Αν και στον ίδιο φάνηκε να άρεσε η σερενάτα, άλλοι χρήστες δεν συμφώνησαν. «Ναι, αυτό το είδος σκ@@@ν θα με αναστάτωνε αρκετά σε μια πτήση… είμαστε παγιδευμένοι σε έναν χαλύβδινο σωλήνα και αυτός ο μ@@@@@ς πιστεύει ότι όλοι θέλουν να ακούσουν τις βλακείες του», σχολίασε ένας χρήστης του Reddit. «Αυτό θα ήταν τέρμα ενοχλητικό», έγραψε δεύτερος. Ένας χρήστης χαρακτήρισε τη σκηνή ως «ανησυχητική», ενώ ένας άλλος αστειεύτηκε λέγοντας ότι θύμιζε Τιτανικό.
Πάντως, κάποιοι χρήστες θεώρησαν ότι ήταν ένας γλυκός τρόπος για να περάσει η ώρα. «Φυσικά, πολύ κακοί άνθρωποι, ως συνήθως, του λένε να καθίσει και να σωπάσει», έγραψε ένας. «Θα έπρεπε να είναι στάνταρ σε όλες τις πτήσεις», σχολίασε άλλος.
Σημειώνεται πως αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι επιβάτες αποβιβάζονταν υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής. Το ίδιο συνέβη και το 2023, σε πτήση από το Δουβλίνο της Ιρλανδίας στη Νέα Υόρκη, όταν μία γυναίκα έπαιξε βιολί και ένας άνδρας ακορντεόν. Φυσικά και σε αυτή την περίπτωση πολλοί σχολίασαν αρνητικά το γεγονός.